Skip to main content

augustus, 2021

26aug10:0011:30Co-lab Risicomanagement

handen schudden zwart wit, co-lab tekst

Evenement details

Tijdens een Co-lab wisselen we met een beperkt aantal klanten ervaringen uit over functionaliteiten in onze software, zoals Q-Learning, Risicomanagement, Validatie, WebForms en Documentbeheer.

Wat verwachten wij van u: u heeft ervaring met de betreffende functionaliteit in onze software en/of affiniteit met het onderwerp. Deelname is vrijwillig en kosteloos, maar niet vrijblijvend. Gedurende het jaar plannen wij 2 momenten om elkaar te treffen en 2 momenten om u een terugkoppeling te geven op de realisatie m.b.t. de betreffende functionaliteit in onze major release. Wij gaan ervan uit dat u aan alle sessies deelneemt, zodat wij met elkaar kunnen bouwen aan de uitbreiding van onze kennis en ervaring.

Wat bieden wij u: in een groep met een grote diversiteit aan klanten en daarmee een diverse kijk op bepaalde zaken kunt u mee discussiëren en ideeën aanbrengen bij ons Ontwerpteam. Met andere woorden: een deelnemer aan een Co-lab heeft invloed.

Heeft u interesse om deel te nemen aan één of meerdere Co-labs en uw steentje bij te dragen aan de doorontwikkeling van onze softwaren, vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst van uw inschrijving neemt uw accountmanager spoedig contact met u op.  Ik wil graag deelnemen op de volgende datum

  Datum:

  Uw naam*

  Organisatie*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer

  Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 10:00 - 11:30

  red wire mobile red wire small red wire big
  X