Skip to main content

Decentraal Valideren

19jan12:3015:00Decentraal Valideren

Evenement details

Certificeren zonder Audit? Niet vandaag, niet morgen maar wellicht overmorgen

In samenwerking met Wageningen University and Research center (WUR) en Certifeye willen wij nader onderzoek uitvoeren naar de mogelijkheid om het gebruik van bestrijdingsmiddelen en andere toepassingen in de land- en tuinbouw te meten, door de bijbehorende data rechtsreeks uit de intelligente bedrijfsmiddelen te verkrijgen. Denk onder meer aan een spuitinstallatie.

Als de verkregen data ten aanzien van hoeveelheid gebruikte middelen via metingen en geautomatiseerde visuele beoordeling op een gestandaardiseerde wijze ingezet kan worden, dan is handmatige registratie en beoordeling van die registratie niet langer noodzakelijk. Als je vanuit dat concept doordenkt, is er heel veel mogelijk om duurzaamheid in de keten transparant te maken. Zelfs smaak is daarbij te vatten in data.

Onderweg naar de digitale tong maken wij bedrijven werkzaam in de agrarische keten er op attent dat wij op 19 januari op het terrein van en gezamenlijk met de Universiteit een gesprek aangaan met geïnteresseerde organisaties. Na deze sessie kunt u beoordelen of het voor u interessant is om mee te doen aan een consortium van bedrijven dat meedenkt en doet bij het ontdekken van mogelijkheden op basis van technologische ontwikkelingen.

Koploper zijn in duurzaamheid en meedenken over de nabije toekomst? Stuur ons een e-mail via info@manualmaster.com. Alle bedrijven uit de klantenkringen van Certifeye en ManualMaster krijgen binnenkort ook een aparte uitnodiging.

 

Toon meer

Tijd

(Donderdag) 12:30 - 15:00

red wire mobile red wire small red wire big