Skip to main content

mei, 2022

24mei10:0011:30Highlightsessie: ManualMaster 2.17 en de ManualMaster Academy

Evenement details

Tijdens deze online Highlights-sessie demonstreert Johan de Rooij u de nieuwe functionaliteiten van ManualMaster. Vragen als ‘Wat kan ik ermee?’ en ‘Hoe ziet het eruit?’ staan centraal. Daarnaast hoort u welke toekomstige ontwikkelingen u nog meer kunt verwachten. Tijdens de Highlights-sessie krijgt u volop ruimte voor het stellen van uw vragen, en voor het geven van suggesties.

Highlight sessies zijn bedoeld voor getrainde ManualMaster gebruikers die up-to-date willen blijven en onze software nog beter willen leren kennen.

Tijdens deze Highlight sessie lichten we ook de ManualMaster Academy toe. Kennisdeling is een belangrijke pijler in onze organisatie en wij delen deze graag met u. Studeer aan de Academy en u heeft toegang tot al onze trainingen, inclusief online zelfstudies en instructie video’s. Verder zijn deelname aan onder andere MasterClasses en ons congres inbegrepen. Verken samen met Johan de mogelijkheden binnen de Academy en neem een kijkje op de Academy portal.  Ik wil graag deelnemen op de volgende datum

  Datum:

  Uw naam*

  Organisatie*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer

  Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Dinsdag) 10:00 - 11:30

  red wire mobile red wire small red wire big
  X