Skip to main content

november, 2022

10nov09:3016:00ManualMaster Congres '22

Evenement details

ManualMaster Congres: Beweging… onderweg naar Koninklijk

Met trots presenteren wij u de 6e editie van het ManualMaster Congres! In het ons al goed bekende theater Peeriscoop zetten wij op 10 november 2022 een programma voor u neer, waar u vers van de pers informatie krijgt over onze nieuwste ontwikkelingen, maar waarbij u ook vooral geïnspireerd wordt om vol energie en natuurlijk met een oliebol het nieuwe jaar in te gaan.

Het thema van dit jaar is Beweging. Wat betekent beweging voor uw organisatie en voor u als mens? Welke tegenslagen treft u op uw pad en hoe kunt u deze overwinnen? Zijn sommige tegenslagen verborgen kansen? En hoe vormt dit alles uw verwachtingen voor de toekomst? Natuurlijk verwijzen de sprekers hierbij naar de actuele ontwikkelingen rondom kwaliteitsmanagement, met een knipoog naar onze software.

Wij bewegen inmiddels ruim 30 jaar en zijn onderweg naar Koninklijk. Onze software ontwikkelt mee en dat verdient een podium. Wij nemen u daarom graag mee in de nieuwe mogelijkheden van ManualMaster Starling 2.18. U bent dan direct op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Academy studenten
Studeert u al aan de Academy? Ja? Dat is mooi, want Academy studenten krijgen dit jaar een VIP behandeling. U kunt voorafgaand aan ons congres deelnemen aan het studentenontbijt in het naast het theater gelegen gebouw “deBankvanNoppes”. Verder verdient u met uw aanwezigheid natuurlijk studiepunten. Ook heeft u een gereserveerde zaalplaats op een prima plek in het mooie theater. Studeert u nog niet? Informeer even naar de mogelijkheden via info@manualmaster.com. We nemen graag contact met u op.

Sprekers en programma, we gaan voor Goud!
We zijn verheugd met de komst van Mark Tuitert, Olympisch kampioen schaatsen op de 1.500 meter in 2010 en tegenwoordig spreker met een achtergrond in stoïcijns denken. Zijn ervaringen in de wereld van topsport en ondernemerschap worden verzameld in een inspirerende presentatie, zodat uw beweging door zowel tijd als ruimte een nieuwe boost kunnen krijgen.

Bent u benieuwd naar de rest van het programma? Wij werken de eventpagina regelmatig bij, dus houd hem in de gaten!

Aanmelding
Deelname aan het ManualMaster Congres ’22 is ook dit jaar voor iedereen kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in.

Spijbelen mag niet maar kan een keer gebeuren. Heeft u zich aangemeld, dan gaan we er vanuit dat u er bent. Komt u niet, dan kan dit betekenen dat er een plaats leeg blijft die een ander graag zou hebben gehad. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Wij behouden ons daarom het recht voor om een no-show fee van € 75,00 ex. btw in rekening te brengen. Bent u Academy student, dan hangt u puntenaftrek boven het hoofd ;-). En ja, dat is ongemakkelijk uit te leggen thuis tijdens het avondeten!

Meld u hieronder aan voor het ManualMaster Congres ’22  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Heeft u nog vragen of opmerkingen?

  Ik heb de voorwaarden en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 09:30 - 16:00

  Locatie

  Stichting theater Peeriscoop

  Boerenstraat 11B, Gorinchem

  red wire mobile red wire small red wire big
  X