Skip to main content

juni, 2022

23jun13:0016:30ManualMaster HaringParty

Evenement details

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse HaringParty op donderdagmiddag 23 juni, vanaf 13:00 tot 16:30. Deze keer weer op kantoor!

We gaan weer genieten van heerlijke haring, waarbij u ook de kans krijgt om bij te praten met ons team en andere relaties. Natuurlijk kan het delen van kennis niet uitblijven en hebben we enkele informatieve sessies voor u georganiseerd.
Vanaf de opening om 13.00 uur wordt u meegenomen in de onderstaande thema’s.

Van A tot Tech
Tijdens deze sessie worden technische onderwerpen belicht waar wij regelmatig vragen over krijgen. Samen met u duiken we graag iets verder de diepte in dan we normaal via e-mail of telefoon doen. Zo krijgt u een kijkje achter de technologische schermen van ManualMaster.

Rapportages maken
Hoe kunt u ManualMaster gebruiken om rapportages samen te stellen? Hoe geeft u ze vorm, zodat collega’s in één oogopslag inzicht krijgen in zaken rondom uw kwaliteitsmanagement? Denk hierbij aan overzichten van incidenten, klachten, afwijkingen, audits en normen.

Q-Learning
Met Q-Learning leidt u werknemers op vanuit uw kwaliteitssysteem. Ontdek hoe u hiermee kennis overbrengt, inzicht krijgt in de vaardigheden van gebruikers, en hoe de module de toetsing hiervan op een tal van manieren mogelijk maakt.

ManualMaster Academy
Wij vertellen u graag wat de onlangs geopende Academy inhoudt en hoe u daarmee altijd uw softwarekennis up-to-date houdt. Ook ontdekt u hoe uw aanwezigheid tijdens de HaringParty de eerste stap is richting uw status van een ManualMaster!

Vraag maar raak
Heeft u vragen die u altijd al wilde stellen over de software, of zijn er aspecten van ManualMaster die u graag op een laagdrempelige manier wil bespreken? Onze consultants staan voor u klaar. Schroom niet om hierbij mee te denken in de vraagstukken van een ander. De middag draait immers om inspiratie en kennisedeling!

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op 23 juni.  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 13:00 - 16:30

  red wire mobile red wire small red wire big
  X