Skip to main content

juni, 2021

24jun13:0016:30ManualMaster HaringParty

beeld haringparty

Evenement details

Het kennisevent wordt jaarlijks druk bezocht door onze klanten en relaties uit de kwaliteitswereld. Net als vorig jaar wordt dit een online evenement.
Ook dit jaar wordt er weer een prijs uitgereikt aan de persoon met de meest creatieve uiting waaruit blijkt dat u helemaal in de haringstemming bent.

Na de opening om 13:00 uur kunt u vanaf 13:30 uur deelnemen aan 3 van de volgende sessies. Iedere sessie duurt 45 minuten.
Maak uw keuze en schrijf u in via onderstaand inschrijfformulier.

Risicomanagement
Risicomanagement staat aan de basis van een kwaliteitsmanagementsysteem. Hoe integreer ik risico’s en daaraan verbonden beheersmaatregelen in mijn processen en documenten? Hoe zie ik in één oogopslag de waardering van zo’n risico en hoe inventariseer ik risico’s en voorzie ik deze van en score?

Q-Learning
Leren vanuit je kwaliteitssysteem. Hoe maak je kennis overdraagbaar, hoe toets je deze en hoe krijg je inzicht in aanwezige competities. Maak kennis met de volop in ontwikkeling zijnde module Q-Learning

Supply Chain Management
Wat speelt zich af tussen u, uw toeleveranciers en uw klanten. Hoe organiseert u leveranciersbeoordelingen, klachtenmanagement, certificaatbeheer, analyseresultaten etc. ManualMaster en Certifeye trekken gezamenlijk op in deze sessie met voorbeelden en vragen vanuit de praktijk.

Vraag maar raak
Een open en vrije sessie om vragen te stellen aan één van onze consultants. Leren van elkaar is hierbij een belangrijke doelstelling. Vragen die anderen stellen en de antwoorden die daarop volgen geven u wellicht ook nieuwe inzichten.

Laat maar zien
U beseft dat er delen zijn binnen ManualMaster Starling die u niet gebruikt, of u vraagt zich af of ManualMaster geschikt is om in een bepaalde behoefte te voldoen. Zoals toepassingen met WebForms, Q-Learning, risicomanagement, normenbeheer of rapportages/grafieken. Leg het in deze sessie bij Johan neer en hij laat u zien wat de mogelijkheden zijn!

Workshop WebForms
In een mini-workshop van 45 minuten neemt de consultant u mee in de toepassing van WebForms en de basis instructie voor de opzet van een WebForm. Alhoewel dit geen opleiding is, krijgt u wel een goede indruk van de mogelijkheden en de werkwijze.

Workshop Thema’s en Dashboards
Wilt u sparren over uw Dashboard of Thema en ideeën opdoen? Bent u benieuwd naar voorbeelden, of heeft u een vraag? Schrijf u dan in voor deze workshop en neem uw eigen Dashboard ‘mee’ ter inspiratie van voor de andere deelnemers. Een van onze consultants toont u de voorbeelden en zal u meenemen in de opties en werking van Thema’s en Dashboards.  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Ik wil graag deelnemen aan de volgende sessies*:

  Voor akkoord (verplicht)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 13:00 - 16:30

  red wire mobile red wire small red wire big
  X