Skip to main content

MasterClass Interne Audits 1: De 7 succesregels van interne audits

14dec09:0012:00MasterClass Interne Audits 1: De 7 succesregels van interne audits

Evenement details

De ManualMaster Academy organiseert in samenwerking met Anita te Riet en Sascha van de Ven van QAducation twee digitale MasterClasses over interne audits. QAducation verzorgt al ruim 20 jaar trainingen op het gebied van kwaliteitszorg. Daarnaast laten we u graag zien hoe u ManualMaster kunt inzetten voor uw auditformulieren en -rapportages.

Een audit is geen doel op zich, maar eerder een instrument dat organisaties kunnen gebruiken om knelpunten op een objectieve wijze bloot te leggen. Het doel van een audit is niet om fouten te veroordelen, maar om inzicht te verkrijgen in de huidige werkwijzen en processen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid tot verbetering en optimalisatie. Een geslaagde interne audit biedt een waardevolle gelegenheid om te leren en te groeien.

MasterClass Interne Audits 1: De 7 succesregels van interne audits
In deze eerste digitale MasterClass worden de zeven belangrijkste tips voor een succesvolle uitvoering van een interne audit besproken. Door deze tips toe te passen, kunt u de waarde van uw interne audits maximaliseren en daadwerkelijk bijdragen aan een betere werking van uw processen.

U kunt bij de aanmelding (of later) aangeven waar u tegenaan loopt bij interne audits. Trainers Anita en Sascha zullen uw vraag of situatie dan geanonimiseerd behandelen tijdens de MasterClass.

Deelname is gratis voor Academy studenten. Bent u nog geen lid? Dan is deelname €175 euro.

U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier hieronder.

ManualMaster demonstratie: Auditformulieren & -rapportages
ManualMaster accountmanager Stephan Jiskoot laat u zien hoe u ManualMaster kunt inzetten voor uw interne auditformulieren en -rapportages. Hij neemt u mee in alle aspecten van interne audits: van voorbereiding tot het uitzetten van acties bij bevingen. Ook toont hij hoe een auditformulier geïntegreerd kan worden met Q-Learning, Risicomanagement, uw processen en uw documenten.

Deelname aan de demo is gratis voor iedereen.

MasterClass Interne Audits 2: Risicogestuurd Auditen
Auditen omdat het moet of om de organisatie écht verder te helpen: waar kiest u voor? Met risicogestuurd auditen tilt u audits naar een hoger niveau. Ontdek hoe u grip krijgt op de belangrijkste risico’s in uw organisatie en hoe processen optimaliseert. Neem deel aan deze digitale MasterClass en voeg meer waarde toe aan uw audit en help uw organisatie vooruit.

Deelname is gratis voor Academy studenten. Bent u nog geen lid? Dan is deelname €175 euro.

Alle bovenstaande evenementen vinden online plaats.  Bedrijfsnaam*

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Waar loopt u tegenaan tijdens uw interne audits?*

  Welke van de volgende sessies meldt u zich voor aan? U kunt kiezen voor meerdere sessies.*

  Donderdag 14 december 2023 – MasterClass Interne Audits 1: De 7 succesregels van interne auditsDonderdag 11 januari 2024 – Demo ‘Auditformulieren & -rapportages met behulp van ManualMaster’ door StephanDonderdag 1 februari 2024 – MasterClass Interne Audits 2: Verdieping

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 6) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 09:00 - 12:00

  red wire mobile red wire small red wire big