Skip to main content

oktober, 2022

07okt13:0016:00ManualMasterClass Verandermanagement (Online)

Evenement details

Wilt u als geen ander uw collega’s meekrijgen in veranderingen binnen uw organisatie? En wilt u hierbij vaardigheden ontwikkelen waar u de rest van uw loopbaan van kunt profiteren? Dan is deze online ManualMasterClass voor u!

De sessie is ontwikkeld voor (change)managers en professionals die effectief (structurele) veranderingen door willen voeren in hun organisatie. Op basis van praktijkvoorbeelden van ManualMaster gebruikers ontdekt u welke struikelblokken u kunt tegenkomen bij het introduceren van bijvoorbeeld een nieuwe (digitale) werkmethode. Ook krijgt u handvaten over hoe u deze kunt overkomen vanuit de best practices van andere gebruikers en organisaties, maar ook vanuit een theoretisch framework met een vleugje psychologie. Dit alles voor het volledige veranderproces; van ideevorming tot de volledige omarming van de verandering door alle betrokkenen.

De insteek van de MasterClass is breed, dus u kunt vaardigheden ontwikkelen die relevant zijn voor uiteenlopende typen van verandering op alle niveaus van bedrijfsvoering.

Deze training wordt verzorgd door Burcu Ozturk, die al 12 jaar actief is als trainer, coach en docent bij zowel overheidsinstanties als de commerciële sector. Tijdens de training helpt zij u met het ontwikkelen van vaardigheden die er voor u écht toe doen. Trouw blijven aan uzelf, het stellen van persoonlijke leerdoelen, ontdekken van drijfveren, omgaan met tegenslagen en buiten de comfortzone treden zijn hoofdthema’s waar Burcu tijdens haar trainingen stil bij staat.

Haar kennis en kunde weet Burcu bovendien uitstekend en begrijpelijk samen te brengen in haar boek Verandermanagement, waarin de lezer op praktijkgerichte wijze kennis maakt met het vakgebied.

Kortom: Genoeg redenen om deze ManualMasterClass te volgen! Bent u er klaar voor om de rol van verandermanager helemaal eigen te maken?

Deze workshop is kosteloos voor ManualMaster Academy studenten. Bent u (nog) geen lid? Dan kost de sessie €175.

 

Meld u hieronder aan.  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Tijdens deze ManualMasterClass worden praktijkvoorbeelden gebruikt om de meest relevante informatie voor u uit de kast te halen.
  Kunt u ons (kort) vertellen waar u tegenaan loopt met betrekking tot het doorvoeren van verandering(en) binnen uw organisatie?

  Ik heb de voorwaarden en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Vrijdag) 13:00 - 16:00

  red wire mobile red wire small red wire big
  X