Skip to main content

MasterClass Interne Audits 2: Risicogestuurd Auditen

01feb09:0012:00MasterClass Interne Audits 2: Risicogestuurd Auditen

Evenement details

De ManualMaster Academy organiseert in samenwerking met Anita te Riet en Sascha van de Ven van QAducation twee digitale MasterClasses over interne audits. QAducation verzorgt al ruim 20 jaar trainingen op het gebied van kwaliteitszorg. Daarnaast laten we u graag zien hoe u ManualMaster kunt inzetten voor uw auditformulieren en -rapportages.

Een audit is geen doel op zich, maar eerder een instrument dat organisaties kunnen gebruiken om knelpunten op een objectieve wijze bloot te leggen. Het doel van een audit is niet om fouten te veroordelen, maar om inzicht te verkrijgen in de huidige werkwijzen en processen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid tot verbetering en optimalisatie. Een geslaagde interne audit biedt een waardevolle gelegenheid om te leren en te groeien.

MasterClass Interne Audits 2: Risicogestuurd Auditen
Auditen omdat het moet of om de organisatie écht verder te helpen: waar kiest u voor? Met risicogestuurd auditen tilt u audits naar een hoger niveau. Ontdek hoe u grip krijgt op de belangrijkste risico’s in uw organisatie en hoe processen optimaliseert. Neem deel aan deze digitale MasterClass en voeg meer waarde toe aan uw audit en help uw organisatie vooruit.

Deelname is gratis voor Academy studenten. Bent u nog geen lid? Dan is deelname €175 euro.

U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier hieronder. Dit evenement vind online plaats.

Gerelateerde Evenementen
MasterClass Interne Audits 1: De 7 succesregels van interne audits
ManualMaster demonstratie: Auditformulieren & -rapportages  Bedrijfsnaam*

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Waar loopt u tegenaan tijdens uw interne audits?*

  Welke van de volgende sessies meldt u zich voor aan? U kunt kiezen voor meerdere sessies.*

  Donderdag 14 december 2023 – MasterClass Interne Audits 1: De 7 succesregels van interne auditsDonderdag 11 januari 2024 – Demo ‘Auditformulieren & -rapportages met behulp van ManualMaster’ door StephanDonderdag 1 februari 2024 – MasterClass Interne Audits 2: Verdieping

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 6) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 09:00 - 12:00

  red wire mobile red wire small red wire big