Skip to main content

MasterClass Rapportages – Haal Alles uit uw WebForms

08dec14:0017:00MasterClass Rapportages – Haal Alles uit uw WebForms

Evenement details

Het vormgeven van rapporten met data vanuit WebForms vereist een andere aanpak dan het opstellen van een rapport vanuit de basisgegevens van ManualMaster. Wij delen deze kennis graag met u in deze MasterClass Rapporten maken vanuit WebForms.
WebForms zijn voor elke organisatie anders ingericht, maar toch hebben ze een overkoepelende structuur. Consultant Richard Taks vertelt u waar u bepaalde zaken kunt terugvinden, hoe deze worden opgeslagen en hoe deze vervolgens vertaald kunnen worden naar (realtime) rapporten. Deze workshop is interessant voor alle ManualMaster gebruikers die (verwachten te) werken met WebForms. Voorkennis is niet noodzakelijk, maar als u zelf aan de slag wilt gaan tijdens de MasterClass dan is het wel handig als u kunt werken met SQL. Mocht u de “MasterClass Rapportages – Haal Alles uit uw Database” hebben gevolgd, dan heeft u een voorsprong.

Deze workshop is kosteloos voor ManualMaster Academy studenten. Bent u (nog) geen lid? Dan kost de sessie €175.  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Ik heb de voorwaarden en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 14:00 - 17:00

  red wire mobile red wire small red wire big