Skip to main content

MasterClass Rapportages Risicomanagement & Q-Learning

25jan14:0017:00MasterClass Rapportages Risicomanagement & Q-Learning

Evenement details

Rapporten maken van uw data rondom Risicomanagement en Q-Learning kan u verrassende voordelen opleveren. Tijdens deze MasterClass maakt u kennis met de query’s die hiervoor nodig zijn en de visualisaties die u het beste kunt toepassen bij deze onderwerpen. Zo leert u bijvoorbeeld in beeld te brengen hoeveel risico’s op dit moment binnen uw organisatie bekend zijn, de mate waarop voldoende maatregelen hiertegen genomen zijn, en hoeveel van de genomen maatregelen een instructiedocument gekoppeld hebben. Voor de rapportages over Q-Learning kunt u denken aan het overzichtelijk maken in hoeverre een nieuwe werkmethode is bestudeerd door diverse afdelingen, of de snelheid waarop nieuwe medewerkers hun onboarding afronden.
Kortom, genoeg redenen om deze workshop te volgen!

Voorkennis is niet noodzakelijk, maar als u zelf aan de slag wilt gaan tijdens de MasterClass dan is het wel handig als u kunt werken met SQL.

Deze workshop is kosteloos voor ManualMaster Academy studenten. Bent u (nog) geen lid? Dan kost de sessie €175.

Schrijf u hier in:


  Bedrijfsnaam*

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 6) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   

   

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 14:00 - 17:00

  red wire mobile red wire small red wire big