Skip to main content

juni, 2022

09jun10:3014:00Quality PopUp: Het borgen van Kwaliteit in de Keten

Evenement details

Hoe kijken we naar de borging van kwaliteit en duurzaamheid in de keten in een wereld waar de technologie zich in een snel tempo ontwikkelt? Hoe verzamelen we data en zijn we ook zeker van de integriteit van die gegevens?

Onze sprekers geven hun visie. Vanuit het werk of vanuit een wetenschappelijke invalshoek. Zij vertellen welke ontwikkelingen inmiddels in gang zijn gezet en wat de betekenis daarvan is voor u als onderdeel van een keten in de voeding, bloemen of plantenbranche.

Wij streven ernaar dat deze sessies u inspireren, en dat de gedeelde inzichten zullen leiden tot gesprekken waar zowel u als uw collega’s op lange termijn van profiteren.

Drie sprekers nemen u vanuit verschillende invalshoeken mee de nabije toekomst in. 

 • MPS maakt zich hard voor het verduurzamen van de wereldwijde tuinbouwsector. Dit doen zij door het ontwikkelen van innovatieve (online) tools en certificatieschema’s, waarmee bedrijven hun duurzaamheidsinspanningen transparant en meetbaar kunnen maken. De standaarden van MPS zijn internationaal geaccepteerd en leidend in de tuinbouwsector. Zij zijn wereldwijd actief, met meer dan 3500 deelnemers in 52 landen. Tijdens de sessie vertelt Daan de Vries, CEO van MPS, u meer over de blik van de organisatie op de toekomst van deze ontwikkelingen.
 • Wageningen University & Research is een vooruitstrevende organisatie met als missie ‘to explore the potential of nature to improve the quality of life’. Tijdens de PopUp vertellen zij over de octrooi aanvraag, wat dit betekent voor de toekomst van de technische ontwikkelingen in het kader van productvalidatie. Hierbij kan een demo van productvalidatie met moleculaire scan technologie natuurlijk niet ontbreken!
 • De derde spreker is een Mystery Guest. Houd onze berichtgeving in de gaten, dan komt u er spoedig achter welke expert zijn blik met u zal delen tijdens deze PopUp.

Let op: dit evenement is voornamelijk gericht op de voeding, bloemen en plantenbranche.

Schrijf u nu in via onderstaand formulier.  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Hoeveel personen

  Bij inschrijven van meerdere personen verzoeken wij u vriendelijk om hun naam en email adres hieronder in te vullen.

  Heeft u nog vragen of opmerkingen?

  Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 10:30 - 14:00

  Locatie

  De Dyck Restaurant en Evenementenlocatie

  Woudsedijk-Zuid 43, Woubrugge

  red wire mobile red wire small red wire big
  X