maart, 2021

18mar10:0016:00In de spotlightsTraining ManualMaster – Risicomanagement

Evenement details

Nieuwe normen maken dat de belangstelling voor risicomanagement een enorme vlucht neemt. ManualMaster, de software voor kwaliteitsmanagement, beschikt over de module Risicomanagement. Als QHSE specialist kunt u hiermee risico’s signaleren, inventariseren, registeren, analyseren, beheren en koppelen aan processen.

Om u goed inzicht te verschaffen in de mogelijkheden van de functionaliteit organiseren we speciale trainingen Risicomanagement.

Het managen van risico’s

De training bestaat uit een theoretisch en praktisch deel en start met een korte introductie van wat het managen van risico’s inhoudt. Als dat helder is, wordt aan de hand van de ManualMaster-module bekeken hoe het managen van risico’s kan worden geïmplementeerd.

De training Risicomanagement volgt de praktijk. Aan de hand van processen die spelen in organisaties worden de cursisten aan het werk gezet. Risico’s worden in kaart gebracht en vervolgens wordt het managen daarvan met ManualMaster vormgegeven. De module maakt het mogelijk oorzaken, gevolgen en maatregelen vast te leggen en te koppelen aan documenten en processen.

Nadenken over risico’s

De training is interactief. De deelnemers worden aangespoord na te denken over de risico’s die zich in hun organisatie voor kunnen doen, maar ook over de kansen die daarmee worden geboden. Tot slot wordt het managen van risico’s vertaald naar de eigen praktijk.

De training neemt 1 dag in beslag. De training vindt plaats in ons trainingslokaal in Papendrecht, start om 10:00u en eindigt om ± 16:00u. De training is inclusief trainingsmateriaal, koffie, thee, en lunch.

Bel met ons secretariaat (078-6446888) om u in te schrijven voor een ManualMaster training of schrijf u direct in.

Toon meer

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 16:00

Locatie

ManualMaster kantoor

De Wederik 4, Papendrecht

red wire mobilered wire smallred wire big