Skip to main content

Fred Vahlkamp legt op kwaliteitscongres het vastleggen van beweging uit

Op het 24e Grote Kwaliteitscongres dat op 30 oktober wordt gehouden, bespreekt Fred Vahlkamp van ManualMaster de actuele ontwikkelingen rond kwaliteitsmanagement. Fred stond aan de basis van ManualMaster, Certifeye en deBankvanNoppes.

Als bevlogen spreker die al ruim 27 jaar actief is op het gebied van kwaliteitsmanagement deelt hij tijdens het congres zijn visie over hoe beweging in een organisatie kan worden vastgelegd terwijl daarmee tegelijkertijd vrijheid in handelen ontstaat.

Documentbeheer en risicomanagement

Fred startte ManualMaster, zijn eerste onderneming, vooral om die vrijheid in praktijk te brengen. Vrij van regels en toezicht. Is het een paradox dat juist zijn bedrijf zich erop richt om regels en instructies vast te leggen en zichtbaar te maken in organisaties?

In onze stand laten we zien wat onze software kan betekenen voor uw kwaliteitsmanagement, uw document– en procesbeheer, uw risicomanagement en het maken van intelligente webformulieren.

De softe kanten van kwaliteit

In tijden van digitalisering kunt u zich als kwaliteitsmanager onderscheiden binnen de organisatie door u niet alleen te focussen op systemen, audits en certificeringen maar juist ook op de softere kanten van kwaliteit. Misschien wordt het weer eens tijd voor deze – voor de hand liggende – vraag: wat verstaat u nu eigenlijk onder kwaliteit en wat is daarin uw rol? Op het congres worden lezingen gehouden die hierop antwoord geven.

 

red wire mobile red wire small red wire big