Skip to main content

Ontdek onze slimme procesmanagement software

Zoekt u een slimme manier om de processen in uw organisatie in kaart te brengen? Maak dan kennis met onze slimme procesmanagement software. Ons intuïtieve en gebruiksvriendelijke systeem visualiseert de processen in uw organisatie en borgt deze informatie op één centrale plaats. Zo creëert u overzicht en inzicht, en zet u een belangrijke stap om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Vraag een demo aan

Geïntegreerde procesmanagement software

Procesmanagement helpt u bij het inrichten, beheren en verbeteren van de processen in uw organisatie. Kwaliteitsmanagement en procesmanagement zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Procesmanagement begint met visualiseren van de processen in uw organisatie. Door ze weer te geven in (flowchart)diagrammen creëert u structuur, efficiëntie en overzicht. De afzonderlijke processen kunnen vervolgens worden uitgewerkt, waarna ze als basis kunnen dienen voor alle documentatie, risico-inventarisaties, doelstellingen, audits, normeringen, controles en prestatie-indicatoren.

 

Eenvoudig bedrijfsprocessen in kaart brengen

ManualMaster maakt het makkelijk uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen door middel van procesmanagement. Door de slimme integratie met Microsoft Visio importeert u eenvoudig bestaande processen. Ook het bewerken of aanmaken van nieuwe processen doet u in de vertrouwde omgeving van MS Visio.
Het procesmanagementsysteem werkt zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Met de drag & drop functie maakt u gemakkelijk processen aan en kunt u processtappen invoegen, verplaatsen en wijzigen. Dankzij de vele lay-out-mogelijkheden worden processen precies zo gevisualiseerd zoals u dat wilt; simpel of juist zeer gedetailleerd.

De eindgebruikers van het procesmanagement systeem, binnen en buiten uw organisatie, zien alles in HTML. Het enige dat nodig is om de processen te bekijken en door te klikken naar de gekoppelde informatie, is een browser op een PC, tablet of mobiele telefoon.

Interactief procesmodel als basis voor kwaliteitsmanagement

De gevisualiseerde processen gebruikt ManualMaster als centrale kapstok voor uw kwaliteitscontrolesysteem. Uw procesmodel wordt zo de visuele toegang tot uw documentatie, risico’s, video’s en takenmatrix. Iedereen binnen uw organisatie ziet overzichtelijk hoe een proces verloopt en kan direct doorklikken naar de gekoppelde documenten. Bij elke stap in het proces is een omschrijving en toelichting zichtbaar.

Door de interactieve risico-inventarisaties van ManualMaster te koppelen, zijn de risico’s per processtap direct zichtbaar en komt naar voren wie welke rol heeft in de geselecteerde stap. U behoudt in dit flexibele procesmanagement systeem de controle, met tijdsbesparing en transparantie als gevolg. Ook kunt u zo sneller inspelen op veranderingen.

Integratie als grote kracht

De grote kracht van onze procesmanagement software is integratie. Omdat processen volledig onderdeel zijn van het basissysteem van ManualMaster, profiteert u van functies als versiebeheer, goedkeuringsworkflows, herzieningswaarschuwingen, en lees & begrijp. Oude versies van processen zijn bijvoorbeeld terug te vinden in het procesmanagement archief, en de autorisatie voor publicatie verloopt volledig digitaal.

Ook Automatic Change Control (ACC) is van toepassing op uw procesmanagement. Dit betekent onder meer dat een functienaam die gebruikt wordt in een processtap automatisch wordt geüpdatet als deze centraal wordt gewijzigd. U kunt in één keer een wijziging van een functienaam, afkorting, definitie of documenttitel door laten voeren in al uw MS Visio processen.

Zo maakt u automatisch gebruik van de consistentie, tijdbesparing en efficiëntie die onze basis te bieden heeft.

Dynamisch weergegeven van beeld én tekst met procesmanagement

ManualMaster creëert automatisch inzicht en overzicht van uw data door middel van procesmanagement. Zo laten kruisverwijzingen per functie zien welke rol deze functie vervult in de processtappen. 

Onder de visualisatie van uw proces plaatst ManualMaster geheel automatisch een tekstueel overzicht van de processtappen, inclusief alle gekoppelde documenten, risico’s, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Op één pagina is zowel visueel als tekstueel zichtbaar hoe uw proces verloopt en welke aspecten er per stap van belang zijn.

De juiste actuele informatie wordt gepresenteerd op een dynamische wijze voor zowel de visueel als tekstueel ingestelde gebruiker.

Wat vinden klanten van onze software voor procesmanagement?

Reginox stelt met het procesmanagement systeem van ManualMaster processchema’s samen. Ze bieden medewerkers direct een duidelijk inzicht in wat hen te doen staat als zich een klacht voordoet. Wim Nijkamp: ‘Aan de schema’s zijn weer formulieren gekoppeld, zodat online meldingen naar betrokkenen in de organisaties gestuurd kunnen worden. Zo weet iedereen waar en wanneer er werk aan de winkel is.’

Lees de klantcase
logo Reginox transparant

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big