Skip to main content

Geïntegreerde kwaliteitsmanagement software

Wilt u uw kwaliteitsmanagementsysteem verbeteren? Dan is de slimme kwaliteitsmanagementsoftware van ManualMaster een uitstekende oplossing. De integratie van alle facetten van kwaliteitsmanagement maakt uw systeem krachtiger, efficiënter, consistenter en overzichtelijker. Zo bespaart u tijd, tilt u uw kwaliteitsmanagementsysteem naar een hoger niveau en creëert u bewustzijn en betrokkenheid in uw organisatie. Ontdek nu alle voordelen van onze software voor kwaliteitsmanagement!

Boek een demo

Wat is kwaliteitsmanagement?

Wij zien kwaliteitsmanagement software als een totaal van procesmanagement, risicomanagement, documentbeheer, kwaliteitsregistraties, continu verbeteren en prestatie-indicatoren. Gezamenlijk helpen deze processen de kwaliteit van producten, het productieproces en de algehele bedrijfsvoering te verbeteren. Een kwaliteitsmanagementsysteem kan daarnaast risico’s verminderen en controleren of er gewerkt wordt volgens de geldende wet- en regelgeving. Kwaliteitsmanagement, ook bekend als quality management of kortweg QM, speelt in vrijwel alle grotere organisaties in alle sectoren een belangrijke rol.

 

Voor wie is de kwaliteitsmanagement software van ManualMaster?

De kwaliteitsmanagement software van ManualMaster kan elke organisatie helpen die zijn kwaliteitsmanagementsysteem wil stroomlijnen. Onze software voor kwaliteitsmanagement kan in de zorg en ziekenhuizen bijvoorbeeld worden toegepast om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en in fabrieken om de productie te vergroten. Onze kwaliteitsmanagement software is, kortom, dé oplossing voor elke organisatie die vooruit wil!

Integratie is de kracht van onze kwaliteitsmanagement software

Doordat de kwaliteitsmanagement software van ManualMaster alle aspecten van kwaliteitsmanagement in één systeem onderbrengt, versterken zaken als documentbeheer, procesmanagement, risicomanagement, CAPA-management en QA-registraties elkaar.

Het kwaliteitsmanagementsysteem (afgekort KMS of QMS) van ManualMaster houdt alle benodigde informatie bij om de kwaliteitsprocessen in één tool te controleren en te verbeteren. Het resultaat: een papierloze organisatie, eliminatie van handwerk en tijdrovende taken, automatische werkstromen voor elk QMS-formulier en controle met behulp van moeiteloze analyses.

Ervaar de vrijheid van regels en autonomie

Wij zijn goed in regels, die geven namelijk vrijheid. Als u de regels kent, voelt u zich vrij om te bewegen. Autonomie ervaren stimuleert verantwoordelijkheidsgevoel en dat draagt bij aan de accuraatheid en motivatie van medewerkers.

Vanuit deze visie ontwikkelen wij ons kwaliteitsmanagement software. U herkent dit in de flexibele en veelzijdige wijze waaruit het is opgebouwd: het kwaliteitsmangementsysteem vormt zich naar uw organisatie, en niet andersom. U merkt dit in onze communicatie: open, kennis van zaken en oplossingsgerichtheid. U ervaart dit in het gebruik van onze software: eigenaarschap, decentraal beheer en delen van kennis wordt gestimuleerd.

Wie heeft toegang tot welk onderdeel van uw QMS?

Een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze kwaliteitsmanagement software is dat iedereen op het juiste moment over de benodigde informatie moet kunnen beschikken.

Dit betekent dat quality management software (QMS) vanuit meerdere perspectieven opgebouwd moet worden. Het maakt verschil of een externe auditor naar documenten kijkt of een medewerker die aan een productielijn in de fabriek staat.

ManualMaster maakt het mogelijk om aan te geven wat iemand moet kunnen zien om zijn of haar werk te kunnen doen en wat iemand mag zien van de rest van het kwaliteitsmanagementsysteem als hij of zij daar interesse in heeft. Binnen deze ‘regels’ kan iemand altijd autonoom bepalen wat hij of zij wil zien en waar de voorkeur naar uitgaat. Het systeem is dus zeer flexibel, maar u houdt de controle!

De onderdelen van uw kwaliteitsmanagementsysteem

Het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem beïnvloedt elk aspect van de prestaties van uw organisatie. ManualMaster biedt slimme oplossingen voor tijdbesparing en controle binnen de volgende onderdelen van uw kwaliteitsmanagementsysteem:

Wat vinden klanten van onze software voor kwaliteitsmanagement?

‘Onze externe auditor wordt blij van ManualMaster en het was niet moeilijk om de leidinggevenden enthousiast te krijgen’ – Helwa

Onze documentmanagement software wordt in diverse branches ingezet. Zo ook in de voedingsindustrie. Mariëtte de Jong-Steegstra van Helwa verteld over haar praktijkervaring met onze software.

Lees de klantcase

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big