Kwaliteitsmanagement

Wij zien kwaliteitsmanagement als een totaal van procesmanagement, risicomanagement, documentbeheer, kwaliteitsregistraties, continue verbeteren en prestatie-indicatoren. Bij ManualMaster brengt u al deze onderdelen onder één dak. Uiteraard kunt u ze ook los inzetten, maar de integratie van de verschillende onderdelen maakt het geheel krachtiger, efficiënter, consistenter en overzichtelijker. U bespaart tijd, tilt uw kwaliteitssysteem naar een hoger niveau en creëert bewustzijn en betrokkenheid in uw organisatie.

Autonomie & regels

Wij zijn goed in regels, die geven namelijk vrijheid. Als je de regels kent, voel je je vrij om te bewegen. Autonomie ervaren stimuleert verantwoordelijkheidsgevoel en dat draagt bij aan de accuraatheid en motivatie van medewerkers.

Met deze visie ontwikkelen wij software.
U herkent dit in ons flexibele en veelzijdige kwaliteitsmanagementsoftware: het systeem vormt zich naar uw organisatie en niet andersom. U merkt dit in onze communicatie: open, kennis van zaken en oplossingsgerichtheid. U ervaart dit in het gebruik van onze software: eigenaarschap, decentraal beheer en delen van kennis wordt gestimuleerd.

Integratie

Doordat ManualMaster alle aspecten van het kwaliteitsmanagement in één systeem onderbrengt, versterken zaken als documentbeheer, procesmanagement, risicomanagement, CAPA-management en QA-registraties elkaar.

Het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) van ManualMaster houdt alle benodigde informatie bij om de kwaliteitsprocessen in één tool te controleren en te verbeteren. Het gevolg: een papierloze organisatie, eliminatie van handwerk en tijdrovende taken, automatische werkstromen voor elke KMS-formulier en controle met behulp van moeiteloze analyses.

Uw kwaliteitsmanagementsysteem

Het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem beïnvloedt elk aspect van de prestaties van een organisatie. ManualMaster biedt slimme oplossingen voor tijdbesparing en controle binnen de onderwerpen:

Voor wie?

Een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze software voor kwaliteitsmanagement is dat iedereen op het juiste moment, over de juiste informatie moet beschikken die nodig is om te kunnen werken.

Dat betekent dat een kwaliteitsmanagementsysteem vanuit meerdere perspectieven opgebouwd moet worden. Het maakt verschil of een externe auditor naar documenten kijkt of een medewerker die aan een productielijn in de fabriek staat.

ManualMaster maakt het mogelijk om aan te geven wat iemand moet kunnen zien om zijn of haar werk te kunnen doen en wat iemand mag zien van de rest van het systeem als hij of zij daar interesse in heeft. Binnen deze ‘regels’ kan iemand altijd autonoom bepalen wat hij of zij wil zien en waar de voorkeur naar uitgaat.

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact