Skip to main content

Support

Contact met onze supportdesk

Onze supportdesk is te bereiken op de volgende tijden:

  • maandag t/m donderdag: 8.30 – 17.30 uur
  • vrijdag: 8.30 – 17.00 uur
  • Email: support@manualmaster.com
  • Telefonisch: +31(0)78 6446 884
  • Op Goede Vrijdag, sinterklaasavond 5 december, Kerstavond 24 december en oudejaarsdag 31 december sluit het bedrijf om 16.00 uur
  • Op nationale feestdagen zijn wij gesloten

Klant Portal / ManualMaster Academy

Op het Klant Portal / de ManualMaster Academy kunt u updates van ManualMaster Starling downloaden en allerlei vormen van informatie terugvinden rondom het gebruik en de inzet van ManualMaster.

Inzicht in Cases

Hier heeft u inzicht in uw support cases, past u ze aan of maakt u een nieuwe case aan.

Remote Support

De ManualMaster Supportdesk biedt de remote support door middel van Teamviewer. Met deze tool is de Supportdesk in staat om met de gebruiker mee te kijken of om zelf actief te zijn op de PC. Dankzij deze remote support faciliteiten kan snel en effectief een exacte probleemdefinitie worden bepaald en kunnen tips en adviezen gegeven worden om een probleem op te lossen of een vraag te beantwoorden.

Teamviewer

U kunt Teamviewer starten vanuit uw ManualMaster applicatie. U vindt deze optie bij Help -> Hulp op afstand. Bevestig eventuele beveiligingsmeldingen van Windows met OK of Run.

U kunt er ook voor kiezen om Teamviewer te starten door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Kies hierna in het File Download – Security Warning scherm voor Run om het programma te starten. Bevestig eventuele beveiligingsmeldingen van Windows en Internet Explorer met OK of Run.

Geef het nummer zoals dat onder ID staat door aan de Supportdesk medewerker gevolgd door het wachtwoord, zodat hij of zij verbinding met uw PC kan maken.

Hoe zit het met licenties?

Evenementen

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big