Overheid & Semi-overheid

Efficiënt werken binnen complexe organisaties met interne en externe stakeholders, wetgeving, verplichtingen en regels is een uitdaging. Binnen de overheid en semi-overheid kan men hier over meepraten. Processen zijn extensief en veelzijdig, terwijl er ook gewerkt wordt met de AVG, BAG, WMO, enzovoorts. Tenslotte moet er meer werk met minder mensen worden gedaan, is de burger veeleisend en houdt de media u nauwgezet in het vizier.

Veilige software die u inzicht geeft in risico’s en procesverbetering en borgt dat men volgens de juiste afspraken werkt is in dit werkveld kritiek. ManualMaster biedt u de tools aan om altijd de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste persoon te kunnen presenteren. Processen worden helder, risico’s inzichtelijk en workflows verlopen efficient. U creëert duidelijkheid en overzicht middels krachtige rapportages en managementtools, waardoor tijdig bijsturen makkelijk wordt.

Geerhard van Wijnen, Provincie Utrecht / domein Mobiliteit

'Met ManualMaster laten we onze eindgebruikers via een webpublicatie van het e-Handboek met een dashboard op een transparante manier zien waar ze hun informatie vandaan kunnen halen en dat ze op die manier over de vastgestelde versie van een document beschikken'

Opdrachtgevers die werken met onze QM-software

Filter

Reisgenoten

Wat kunt u met onze software?

Verhalen uit de praktijk

Contact