Skip to main content

Onderweg naar Koninklijk

Het is nog best een sprongetje zo van bijna 30 jaar bestaan naar de 100 jaar, die je nodig hebt om het status Koninklijk aan te vragen. Maar het staat wel symbool voor de manier waarop wij denken. Op weg zonder einde. Dat scheelt namelijk een heleboel gedoe met jaarplannen, targets en haalbare doelen stellen. Onderweg leren we van elkaar, van de klanten waarmee we werken en van de omstandigheden waarin we ons bevinden. Natuurlijk hebben wij doelen voor ogen. Die hebben alleen de vorm van een voorstelbare verbeelding. Dat betekent zoveel als een beeld dat voelt als haalbaar en in ieder geval richting geeft aan de beweging die je maakt als organisatie of onderdeel daarvan. Omdat je onderweg van alles op je pad krijgt ziet het eindresultaat er vaak net iets anders uit dan de verbeelding waarmee de reis begonnen is. Erg? Welnee gewoon een feit.

Bewust blijven bewegen

Wij streven er naar zo bewust mogelijk te zijn van ons handelen. Dat is naar onze mening de beste manier om invulling te geven aan risicomanagement. Want risico’s nemen we natuurlijk, anders blijven we niet in beweging. We borgen dat we kansen waarmaken, oog hebben voor vergezichten en gevaren zoveel mogelijk voorkomen. Hoe? Door maatregelen te treffen waar dat nodig is en natuurlijk houden we daarbij een richtlijn als bijvoorbeeld de ISO 27001 standaard voor ogen.

Plezier

Op onze koninklijke route staat werkplezier hoog in het vaandel. Niet alleen tussen collega’s onderling, maar zeker ook met klanten en andere relaties. Openheid, eerlijkheid en een gezonde dosis humor zijn voor ons de bouwstenen om dat te bereiken.

Van complexiteit naar eenvoud

Met al onze kennis en ervaring en een aanhoudende nieuwsgierigheid bepalen wij onze koers. We gaan voor onze klanten en staan voor wat we doen. We leveren goed gereedschap, eenvoudig te bedienen, met oog voor juist die details die kwaliteitsmanagement en documentbeheer zo complex maken.

ManualMaster en MVO

Cruciaal onderdeel van de levering van kwalitatief hoogwaardige diensten is het nemen van verantwoordelijkheid. Voor het welzijn van iedereen die betrokken is bij ManualMaster, voor onze rol binnen de maatschappij, en voor onze plek op de planeet. Wij streven naar een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en leggen u graag uit welke stappen wij hiertoe zetten. Zo weet u precies wat u aan ons heeft in het kader van duurzaam ondernemen, diversiteit, en onze samenwerkingsverbanden met maatschappelijk betrokken organisaties.

Lees meer over de stappen die wij zetten in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze klanten

Hoezo ik?

Voor wie?

Reisgenoten

red wire mobile red wire small red wire big