QA-registraties

Een essentieel onderdeel van uw kwaliteitssysteem is de (kwaliteits)registratie in uw organisatie. Een ongeval of gevaarlijke situatie, een inspectie of klacht. De registratie kan soms veel tijd in beslag nemen, de afhandeling kan inefficient zijn en het bewaren van overzicht is vaak een uitdaging. Met ManualMaster behoort dit echter tot het verleden. We bieden gebruiksvriendelijke en slimme software aan voor het registreren van al uw kwaliteitszaken.

De formulieren worden eenvoudig op een tablet, PC of telefoon ingevuld. ManualMaster zorgt dat de informatie bij de juiste persoon terecht komt, de workflow wordt ondersteund door notificaties en e-mailberichten. Alle data is direct inzichtelijk in overzichten, grafieken en KPI-rapporten. Met ManualMaster krijgt u grip op uw workflow, wordt een registratie makkelijk en is hij altijd volledig en heeft u real-time zicht op alle registraties, taken en acties.

Krachtig en open

ManualMaster biedt een krachtig mobiel app- en webplatform om uw organisatie te helpen bij het uitvoeren van professionele inspecties, het laagdrempelig melden of het uitzetten van taken & acties (CAPA) met uitgebreide resultatenanalyses.

De uitdaging is om de registratie en opvolging zo eenvoudig mogelijk te maken voor elke werknemer. Wij leveren geen in beton gegoten applicatie, u past uw kwaliteitsformulieren gemakkelijk aan naar uw behoeften en methoden.
Wij geloven namelijk dat software pas echt gaat werken als het volledig aansluit op uw wensen, in uw huisstijl en volgens uw visie. ManualMaster geeft u deze autonomie en maakt het mogelijk om efficient, gestroomlijnd en overzichtelijk uw registraties digitaal vast te leggen, op te volgen en te rapporteren.

Met ManualMaster reduceert u het risico op fouten, voorkomt u onvolledige registraties, verloopt de workflow efficiënt en heeft u altijd direct inzicht. U bespaart dus tijd en u tilt het kwaliteitsregistratiesysteem naar een hoger niveau.

Overal toegang

Niet alleen op uw computer, maar ook op uw smartphone of tablet.

Omdat in ManualMaster registraties op een webgebaseerde applicatie worden ingevuld, wordt deze vaak gehost in de cloud. Dit betekent dat u overal toegang hebt, zolang u een apparaat met een internetverbinding heeft.

Aangezien gebruikers steeds comfortabeler zijn met het gebruik van smartphones en tablets, ook in gereguleerde industrieën of zorgorganisaties, hebben we ervoor gezorgd dat ManualMaster ook op deze apparaten feilloos werkt.

Ondersteunt alle formulieren

We noemen ze WebForms, maar in principe zijn dit uw non-conformiteiten, afwijkingen, klachten, incidenten, CAPA’s, enz.

U kunt zoveel WebForms maken als nodig is. Voor elk type kunt u vooraf logica configureren, zoals automatische velden, berekeningen of het verplicht maken van invulvelden. Wie, wanneer in welke volgorde moet opvolgen bepaalt u in een eenvoudig stappenplan. En ook wie, wanneer welk e-mailbericht ontvangt is eenvoudig in te stellen. De rapporten worden automatisch samengesteld, maar als u zelf een andere sortering, kolom of grafiek wilt zien, kunt u deze gemakkelijk aanmaken.

Registratie en CAPA

Uw kwaltiteitsregistraties vormen de basis voor uw CAPA-systeem. In ManualMaster kunnen deze eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Vanuit een registratie, audit-bevinding, melding of inspectie zet u eenvoudig een corrigerende of preventieve actie uit.

Meerdere registratieformulieren maken gebruik van één CAPA-formulier. U heeft dus ook één actieregister dat u de actuele status van uw acties toont. Bij een actie is dan weer terug te vinden wat de aanleiding van de actie was.

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact