Skip to main content

Slimme oplossingen voor QA-registraties

De software van ManualMaster ondersteunt u op een slimme manier bij uw QA-registraties. QA-registratie - kort voor quality assurance registratie, in het Nederlands ook wel kwaliteitsregistratie genoemd - is een essentieel onderdeel van uw kwaliteitssysteem. Zaken als een ongeval, een gevaarlijke situatie, een inspectie of klacht moeten immers worden vastgelegd om er in de toekomst van te kunnen leren. De registratie neemt vaak echter veel tijd in beslag, de afhandeling is vaak inefficiënt en het bewaren van overzicht vaak een uitdaging. Met ManualMaster behoren deze issues tot het verleden. Onze gebruiksvriendelijke software maakt kwaliteitsregistraties simpel, snel en overzichtelijk.

U kunt de QA-registraties eenvoudig invullen op een tablet, PC of telefoon. ManualMaster zorgt dat de informatie bij de juiste persoon terecht komt en de workflow wordt ondersteund door notificaties en e-mailberichten. Alle data is direct inzichtelijk in overzichten, grafieken en rapporten met quality assurance KPI’s. Zo krijgt u grip op uw workflow, wordt een registratie eenvoudig en is hij altijd volledig. Ook heeft u real-time zicht op alle kwaliteitsregistraties, taken en acties. Kortom: alles om quality assurance compliance makkelijk en gestroomlijnd te maken!

Vraag een demo aan

Krachtige en open quality assurance software

ManualMaster biedt krachtige quality assurance software. Ons mobiele app- en webplatform ondersteunt uw organisatie bij het uitvoeren van professionele inspecties, laagdrempelig melden en het uitzetten van taken & acties, inclusief uitgebreide resultatenanalyses.

De uitdaging van kwaliteitsregistratie en opvolging is om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor elke werknemer. Daarom leveren wij geen in beton gegoten applicatie; u past uw kwaliteitsformulieren gemakkelijk aan naar uw behoeften en methoden.

Wij geloven namelijk dat quality assurance software pas echt gaat werken als die volledig aansluit op uw wensen en is vormgegeven in uw huisstijl en volgens uw visie. ManualMaster geeft u deze autonomie en maakt het mogelijk om efficiënt, gestroomlijnd en overzichtelijk uw registraties digitaal vast te leggen, op te volgen en te rapporteren.

Met de software van ManualMaster reduceert u het risico op fouten, voorkomt u onvolledige registraties, verloopt de workflow efficiënt en heeft u altijd direct inzicht. U bespaart dus tijd en u tilt uw kwaliteitsregistratiesysteem naar een hoger niveau.

Overal toegang tot uw registratieplatform

U heeft altijd en overal toegang tot ManualMaster: niet alleen op uw computer, maar ook op uw smartphone of tablet.

De registraties in ManualMaster worden in een webgebaseerde applicatie vastgelegd.  Dit kan zowel in uw eigen netwerkomgeving als in de cloud. Bij hosting in de cloud betekent dit dat u overal waar u een apparaat met een internetverbinding heeft, toegang heeft tot onze krachtige quality assurance tool.

Aangezien gebruikers steeds comfortabeler zijn met het gebruik van smartphones en tablets, ook in gereguleerde industrieën en in zorgorganisaties, hebben we ervoor gezorgd dat ManualMaster ook op mobiele apparaten feilloos werkt.

Voor alle typen kwaliteitsregistraties

We noemen ze WebForms, maar in principe zijn dit uw non-conformiteiten, afwijkingen, klachten, incidenten, taken & acties, en meer.

U kunt zoveel WebForms maken als nodig is. Voor elk type kwaliteitsregistratie kunt u vooraf logica configureren, zoals automatische velden, berekeningen of het verplicht maken van invulvelden. Wie, wanneer in welke volgorde moet opvolgen bepaalt u in een eenvoudig stappenplan. En ook wie, wanneer welk e-mailbericht ontvangt is eenvoudig in te stellen. De rapporten worden automatisch samengesteld, maar als u zelf een andere sortering, kolom of grafiek wilt zien, kunt u deze gemakkelijk aanmaken.

Kwaliteitsregistratie als basis van CAPA management

Uw kwaliteitsregistraties vormen de basis voor uw taken en acties, ook wel CAPA-systeem genoemd. CAPA staat voor corrective and preventive action. In de software van ManualMaster kunnen deze daarom eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Vanuit een registratie, auditbevinding, melding of inspectie zet u eenvoudig een corrigerende of preventieve actie uit.

Meerdere registratieformulieren maken gebruik van één CAPA-formulier. U heeft dus ook één actieregister dat u de actuele status van uw acties toont. Bij een actie is dan weer terug te vinden wat de aanleiding van de actie was.

Wat vinden klanten van onze software voor QA-registraties?

‘Versiebeheer, autorisatie en vrijgave van documenten kost KCB nauwelijks tijd.’
‘ManualMaster zorgt voor doordacht versiebeheer van documenten’, zegt Brigiet van den Boogaard, kwaliteitsmanager bij het Kwaliteits Controle Bureau (KCB). ‘De software maakt documentmanagement voor gebruikers eenvoudig en inzichtelijk. Het hele proces van versiebeheer, autorisatie en vrijgave van documenten verloopt automatisch en kost ons nauwelijks tijd.’

Lees de klantcase

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big