Skip to main content

Webportal (Dashboard)

De adoptie van een managementsysteem is van meerdere factoren afhankelijk. Een belangrijke factor is de gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid en toegankelijkheid van het systeem. De ManualMaster software biedt voor elke gebruiker een persoonlijke homepage geheel in uw huisstijl. Een centrale ingang waar precies die informatie wordt getoond die voor de ingelogde persoon van belang is. De juiste informatie, op het juiste moment bij de juiste persoon, waardoor men snel bij de correcte informatie is, openstaande acties direct duidelijk zijn en nieuwe informatie direct inzichtelijk is. Dit komt niet alleen de adoptie ten goede, medewerkers besparen tijd, managers kunnen sneller bijsturen en het gebruik van het systeem neemt een sprong voorwaarts.

Vraag een demo aan

Huisstijl

Het ManualMaster systeem kan eenvoudig in uw eigen layout worden gegoten. Globaal door uw logo te plaatsen en tot in de kleinste details zoals de kleur van een hyperlink. Wij staan telkens weer verbaasd over hoe onze klanten hun systeem vormgeven. De mogelijkheden met onze gebruiksvriendelijke tools zijn ongekend en alles is snel aan te passen.

Een sprekende startpagina met uw eigen afbeeldingen, kleuren, video’s, menu’s en actieknoppen is uiteindelijk van groot belang voor de gebruikerservaring!

Johan Vloedbeld, Eurol

‘Eigen huisstijl maakt systeem voor iedereen herkenbaar’

Meerdere lay-outs, één systeem

Binnen de meeste organisaties gaat het vaak niet om slechts één startpagina. Er zijn meerder business units, locaties, afdelingen en talen. Binnen ManualMaster kunt u voor elke organisatie-eenheid een passende homepage (of webportal) aanbieden. Dezelfde informatie kan zo op meerdere plaatsen in een andere vormgeving worden gepresenteerd.

Afhankelijk van de ingelogde persoon wordt alleen die informatie getoond die van toepassing is, in de juiste taal en met de correcte huisstijl. Herkenbaar, onderscheidend en aansprekend.

Mijn informatie / alle informatie

Met slimme koppelingen in het systeem wordt de juiste informatie voor elke gebruiker beschikbaar gesteld. Bovendien biedt ManualMaster de mogelijkheid om primaire en secundaire informatie te tonen. Zo is de informatie van jouw afdeling direct beschikbaar, maar kan er ook buiten de afdeling gezocht worden.

Uw inkoopmanager start dus bijvoorbeeld op met alles van de afdeling inkoop, zoekt in eerste instantie ook binnen deze scope, maar heeft tevens de mogelijkheid om bij (een gedeelte van) HRM te kijken. Nu is uw systeem dus echt gericht op de persoon en geen ongestructureerde vergaarbak.

Taken en acties

Inloggen gaat bij ManualMaster op basis van Single Login. U wordt dus automatisch ingelogd. Omdat het systeem u herkent worden alleen uw eigen acties getoond en ziet u welke informatie voor u nieuw is.

Op de webportal van ManualMaster worden uw taken die direct aandacht vragen in het rood aangegeven, ziet u uw overige berichten, to do’s of eigen favorieten.

Communicatie/intranet

Standaard biedt de startpagina van ManualMaster, ook wel webportal of dashboard genoemd, zaken als zoeken op inhoud, taken & acties, favorieten, grafieken, nieuwe informatie en tal van andere tegels. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om mededelingen te tonen, een RSS-feed te laden, buienradar of filenieuws weer te geven of om een video te laden.

Uw managementsysteem krijgt zo een extra lading die het gebruik van het systeem stimuleert.

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big