Voeding & Diervoeding

De wetgeving rondom voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement is binnen de (dier)voedingsindustrie strikt en uiteenlopend. Daarnaast is er ook regelgeving zoals HACCP, BRC, IFS, FFC 22000, SKAL, enz. enz. Bovendien heeft u misschien klanten die een eigen set van eisen aan u voorleggen. Dit alles dient u te beheren in een organisatie, markt en wereld die continue aan verandering onderhevig is. Een brei aan documenten, procesinformatie, risico’s, klachtenbeheer, certificaten, afwijkingenbeheer en auditbevingen als resultaat. Hoe bewaart u het overzicht? En zorgt u voor de focus op juist die zaken die er toe doen?

ManualMaster biedt u intelligente tools aan die het beheer van al uw kwaliteits-, veiligheids-, milieu en arbeidszaken vergemakkelijken. Uw medewerkers vinden snel de juiste informatie. Of het nu gaat om een manager die in één oogopslag een inspectierapportage wil inzien of een auditor die wil zien hoe u de continue verbetercyclus hebt ingericht.

Martijn de Boer, Olam Cocoa

'ManualMaster zorgt ervoor dat documenten makkelijk en overzichtelijk beheerd kunnen worden, waarbij de autorisatie wordt geborgd. Het is voor alle medewerkers eenvoudig te benaderen en te gebruiken.'

Opdrachtgevers die werken met onze QM-software

Filter

Reisgenoten

Wat kunt u met onze software?

Verhalen uit de praktijk

Contact