ManualMaster Academy

Kennisdeling is een belangrijke pijler onder onze organisatie. Wij doen dit graag en met regelmaat. Neem een kijkje in onze agenda voor al onze activiteiten op het gebied van kennisdeling. Natuurlijk is het merendeel van onze evenementen voor iedereen toegankelijk. De leeromgeving is alleen toegankelijk voor klanten.

Kennisdeling en ervaring

“Het leuke van het delen van kennis is dat je deze vervolgens beiden bezit en er niet iemand met de helft achterblijft. Deel een euro met iemand en je blijft achter met 50 cent. Deel een idee en je hebt beiden een heel idee.”

Er is een enorme hoeveelheid kennis en ervaring beschikbaar op de gebieden documentmanagement, quality assurance management, risicomanagement en e-learning (bij ons Q-Learning). Die kennis en ervaring zit niet alleen bij ons, die zit vooral ook bij de mensen waarmee wij samenwerken, bij klanten en relaties. Bij die laatsten hebben wij de laatste decennia veel kennis- en ervaring opgedaan. Ervaring met ons eigen product, maar natuurlijk ook met de toepassing daarvan bij de verschillende klanten in hun uiteenlopende organisaties.

manualmaster academy logo

Academy, kennis altijd up-to-date

Wij zien in de dagelijkse praktijk dat klanten bij ons een implementatietraining volgen om vervolgens eigenlijk vrij eenvoudig zelf met de applicatie aan de gang te gaan. Dat is op zich een compliment maar het heeft ook nadelen. We missen namelijk de verhalen over de verschillende toepassingen. Gemiste kans en die lossen we op met de Academy waar juist plek is voor het delen van kennis en ervaringen. Daarnaast vertellen we op gezette tijden hoe onze applicatie zich in de afgelopen periode heeft ontwikkeld. Zo bent u altijd up to date ten aanzien van de laatst beschikbare functionaliteit.

De ManualMaster Academy is een community van professionals die in 2021 verder vorm krijgt. Interesse om lid te worden van deze community. Stuur ons een e-mail via info@manualmaster.com onder vermelding van Interesse MM Academy. Wij informeren u graag verder.

Voor wie?

Reisgenoten

Agenda

Contact