Skip to main content

Wat kunt u met onze software?

Wij zijn van mening dat een organisatie zich niet naar een softwarepakket zou moeten buigen, maar dat het softwarepakket een dusdanige flexibele opbouw moet hebben dat de software met de organisatie meebeweegt en zich aanpast naar uw situatie. ManualMaster biedt u verschillende toepassingen die vrij in te richten zijn.

Naast de basisonderdelen die u van QHSE-software mag verwachten zijn er vaak extra mogelijkheden nodig die gepaard gaan met deze onderdelen. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste onderdelen van ManualMaster. Wij zien QHSE-software als een totaal van procesmanagement, risicomanagement, documentbeheer, kwaliteitsregistraties, continue verbeteren en prestatie-indicatoren en bij ManualMaster brengen wij al deze onderdelen samen.
Uiteraard kunt u ze ook los inzetten, maar de integratie van de verschillende onderdelen maakt het geheel krachtiger, efficiƫnter, consistenter en overzichtelijker. U bespaart tijd, tilt uw systeem naar een hoger niveau en creƫert bewustzijn en betrokkenheid in uw organisatie.

Verhalen uit de praktijk

Hoe zit het met licenties?

Stap voor stap

Contact

red wire mobile red wire small red wire big