Skip to main content

Word een ManualMaster Consultancy Partner

Helpt u andere organisaties met het waarborgen van kwaliteit? Bij ManualMaster geloven wij dat kennisdeling onder professionals één van de grootste drijfveren is van succes. Daarom zijn wij altijd op zoek naar partners voor het ManualMaster Constultancy Netwerk (MMCN). Gaan u en uw klanten met ons op reis?

Wat is het Consultancy Netwerk?
De MMCN is een netwerk van partijen die consultancy leveren aan de eigen klantenkring. Als adviseur binnen een partnerorganisatie kunt u ManualMaster inzetten als onderdeel van uw dienstverlening. U zet het systeem op voor uw klanten, onderhoudt deze en indien gewenst voert u ook bijvoorbeeld documentbeheer voor hen uit. Dit allemaal als onderdeel van uw eigen activiteiten als consultancybureau, bijvoorbeeld in het kader van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en/of milieu.

Samen werken aan kwaliteit
Wij zetten de goede relatie met onze klanten voorop en streven er altijd naar om dit waar mogelijk te versterken. Wanneer u ManualMaster inzet als gereedschap voor het aanmaken en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem, dan worden wij samen verantwoordelijk voor een dergelijke relatie. Daarom organiseren wij jaarlijks een bijeenkomst waarbij onze partneradviseurs op de hoogte gebracht worden van alle vernieuwingen in de software. Daarnaast is dit dé gelegenheid om met mede-adviseurs kennis en ervaring uit te wisselen. Deze uitwisseling kan variëren van het inhoudelijk gebruik van de ManualMaster software tot alle hoeken die het vak kwaliteitsmanagement behelst.

MMCN in een notendop
Aan de slag gaan met ManualMaster vanuit uw consultancyorganisatie kent meerdere voordelen:

  • Eenvoudig extra klanten aansluiten tegen zeer voordelige tarieven.
  • Templates maken voor specifieke onderdelen, zodat u niet bij elke nieuwe klant bij 0 begint.
  • Voer wijzigingen in templates gemakkelijk door voor uw ondersteunde organisaties.
  • Altijd toegang tot de ManualMaster Academy en ondersteuning van onze helpdesk.

Aan de slag
Wilt u meer te weten komen over het ManualMaster Consultancy Netwerk? Wij beantwoorden graag uw vragen en kijken mee met de oplossingen die u voor uw klanten voor ogen hebt. Stuur ons een bericht naar info@manualmaster.com of bel ons op +31 (0)78-6446888, dan plannen wij direct een afspraak voor u in!

red wire mobile red wire small red wire big