Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

Koos van der Meij
16 juni 2022

Via standaardisatie naar innovatie in een keten

Tijdens onze Quality PopUp 'Het borgen van kwaliteit in de keten' waren de blikken gericht op de toekomst. De toekomst van de bloemen-, planten- en voedingsbranche, maar ook de toekomst van duurzaamheid, samenwerking binnen toeleveringsketens en technologische ontwikkelingen die dit mogelijk maken.
Read More
Laboratorium
1 juni 2022

Maak kennis met ManualMaster op het SKML Congres

Dinsdag 7 juni presenteren wij de mogelijkheden van ManualMaster op het SKML Congres. Experts in het veld vertellen over het verloop van kwaliteitswaarborging in laboratoria. U kunt ons tijdens dit event spreken over de betekenisvolle rol van ManualMaster in dit proces.

Read More
25 mei 2022

Transparantie de weg naar duurzaamheid

Wij merken dat steeds meer van onze klanten een samenwerking aangaan binnen hun toeleveringsketens. Dit is onder andere te zien aan de inzet van ManualMaster als communicatieportal tussen leveranciers en afnemers.
Read More
Laborant
24 mei 2022

Hoe Het Waterlaboratorium meer grip kreeg op kwaliteitsmanagement

Het Waterlaboratorium wilde meer grip krijgen op het kwaliteitsmanagement. Kwaliteitsmanager Paulien de Bruine-Mulder zocht een digitale workflow voor het klachtensysteem waarbij een goede borging van documenten niet mocht ontbreken. Ze kwam uit bij ManualMaster.
Read More
28 april 2022

De functionaliteiten achter release 2.17

ManualMaster versie 2.17 is vorige week uitgekomen. Deze versie is voornamelijk een technische verbetering waar u als gebruiker niet direct veel van zult merken. Hugo Bakker blikt daarom terug op de wijzingen die de afgelopen maanden zijn uitgebracht die u mogelijk nog niet heeft ingezet sinds ManualMaster 2.16. De hoofdthema’s: Samengestelde documenten, Risicomanagement en Q-Learning.
Read More
MasterClass ManuaMaster
19 april 2022

MasterClass Klinkend Klare Kwaliteitsdocumenten schrijven – ‘Mooie steun in de rug’

Onze MasterClass 'Klinkend Klare Kwaliteitsdocumenten schrijven', de eerste van onze ManualMaster Academy, werd verrassend goed bezocht. De vele reacties zijn veelzeggend en enthousiast: 'De webinar is een mooie steun in de rug om wollige teksten uit het systeem te halen' en 'Voor herhaling vatbaar'.
Read More
1 2 3 18