Skip to main content

Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

17 juli 2024

Audit, audits, auditen, pfffff

Jawel, ons ISO 27001 certificaat is weer behaald! Dit keer niet via een jaarlijkse controle maar met twee volledige audits. De eerste was de transitie-audit naar de vernieuwde ISO 27001 norm. Hierop volgde een volledige hercertificatie, waar we met glans voor geslaagd zijn.
Read More
11 juli 2024

Werken met AI = denken vanuit “wat wil ik”

Hoe zet je als kwaliteitsexpert kunstmatige intelligentie in op je werk? Wat levert het op, wat zijn de mogelijkheden en wat de valkuilen, over welke skills moet je beschikken? David Kluver, pionier Matige Kunst en ingewijde in de wereld van AI, deelde zijn inzichten met de kwaliteitswereld tijdens onze MasterClass Werken met AI.
Read More
20 juni 2024

Open Audit Dag bij ManualMaster

Bent u geïnteresseerd of zelfs genoodzaakt om te weten hoe het er bij ons aan toegaat? Op 10 oktober organiseren wij een Open Audit Dag. Dat betekent dat wij die dag een beperkt aantal klanten ontvangen voor een leveranciers-audit.
Read More
18 juni 2024

ManualMaster MasterClass: de waarde van procesmanagement uitgelegd

Procesmanagement, wat behelst het en waar moet het aan voldoen? Joop van Baal van GO Company legde het de studenten van de ManualMaster Academy haarfijn uit tijdens onze online Masterclass Procesmanagement.
Read More
18 juni 2024

ManualMaster Trevally Spring Release Events: “Hier leer je van elkaar”

Op 28 september 2023 zijn wij met een veertigtal enthousiaste ManualMaster gebruikers uit de zorg en verwante sectoren het gesprek aangegaan tijdens het Quality Event Zorgsector in het prachtige Kasteel Woerden. Onderwerpen als implementatie en gedragsverandering, maar ook praktische overwegingen over de inzet van software bij risicomanagement, kwamen aan bod.
Read More
30 mei 2024

Hoezo virtual employee?!

Het zal nu ongeveer 15 jaar zijn dat we intensief samenwerken met Yumasoft. Deze organisatie is gespecialiseerd in het werven, inzetten en begeleiden van IT professionals. Wij werken met een team van ongeveer tien software ontwikkelaars via deze organisatie. Naar volle tevredenheid.
Read More
1 2 3 23
red wire mobile red wire small red wire big