Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

26 januari 2022

Tips en inzichten van onze klanten

Onze klanten hebben een uitgesproken mening over wat ManualMaster voor hun kwaliteitssysteem betekent. Hun ervaringen delen ze met u in onze webrubriek ‘Andermans Keuken’.
Read More
SpaceBuzz
26 januari 2022

Een jaar vol dynamiek en avontuur

Met 2021 beleefden we als organisatie met onze klanten een wervelend jaar. Onzer kennisevents als het Kwaliteitscongres en de HaringParty werden druk bezocht en goed gewaardeerd door kwaliteitsprofessionals. Onze Co-labs zijn een succes en we behaalden het ISO 27001 certificaat.
Read More
Productielijn Ausnutria
4 januari 2022

Documentbeheersysteem met automatisch versiebeheer en autorisaties

'ManualMaster zorgt ervoor dat medewerkers eenvoudig documenten kunnen opvragen die nodig zijn voor hun werkzaamheden. Versiebeheer en autorisaties van onze documenten verlopen automatisch', zeggen Vera Smits en Vera Bunt QA-officers QA-officers en beheerders van ManualMaster bij Ausnutria
Read More
Veiligheid en risico's
8 december 2021

Risicomanagement en de maakbaarheid van veiligheid

Ronald de Bruijne expert op het gebied van risicomanagement spreekt op het congres Industriële Veiligheid over de maakbaarheid van veiligheid en omgaan met risico's.
Read More
certified
7 december 2021

ManualMaster behaalt ISO 27001 certificaat!

Onlangs heeft ManualMaster met succes de audit voor de ISO 27001-certificering (de wereldwijde, erkende standaard voor informatiebeveiliging) doorlopen. Het behalen van het ISO 27001-certificaat is een mooie prestatie, waar we best een beetje trots op zijn.
Read More
Esther van Andel
23 november 2021

‘In- en externe klachten efficiënt registeren en afhandelen’

Documentmanagement, WebForms, Risicomanagement en Q-Learning bieden Eurofins KBBL een tool om alle registraties te inventariseren en te beheren. 'Ze maakt ons kwaliteitssysteem compleet,' zegt business unitmanager Esther van Andel.
Read More
1 2 3 16