Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

vis
30 augustus 2022

Help de vis eindelijk die boom uit!

Donderdag 11 oktober: MasterClass Verandermanagement. Leer draagvlak te creëren voor veranderingen binnen uw organisatie vanuit wetenschappelijke modellen maar ook praktijkvoorbeelden.
Read More
20 juli 2022

Weet u echt álles van Rapportages?

Onze consultant, Richard Tax, neemt u mee in de wereld van Rapportages in een viertal MasterClasses rondom het verwerken van data vanuit alle hoeken van ManualMaster en de visualisatie hiervan.
Read More
6 juli 2022

De lekkerste haring in jaren… tijdens de HaringParty!

Het nieuws in de weken voorafgaand aan dit jaarlijkse event op ons kantoor in Papendrecht was veelbelovend. Waar de haring elk jaar écht extra lekker belooft te zijn, was het vetgehalte dit jaar 22% in plaats van de gebruikelijke 20%.
Read More
5 juli 2022

ManualMaster en MVO

Cruciaal onderdeel van de levering van kwalitatief hoogwaardige diensten is het nemen van verantwoordelijkheid. Voor het welzijn van iedereen die betrokken is bij ManualMaster, voor onze rol binnen de maatschappij, en voor onze plek op de planeet.
Read More
Koos van der Meij
16 juni 2022

Via standaardisatie naar innovatie in een keten

Tijdens onze Quality PopUp 'Het borgen van kwaliteit in de keten' waren de blikken gericht op de toekomst. De toekomst van de bloemen-, planten- en voedingsbranche, maar ook de toekomst van duurzaamheid, samenwerking binnen toeleveringsketens en technologische ontwikkelingen die dit mogelijk maken.
Read More
Laboratorium
1 juni 2022

Maak kennis met ManualMaster op het SKML Congres

Dinsdag 7 juni presenteren wij de mogelijkheden van ManualMaster op het SKML Congres. Experts in het veld vertellen over het verloop van kwaliteitswaarborging in laboratoria. U kunt ons tijdens dit event spreken over de betekenisvolle rol van ManualMaster in dit proces.

Read More
1 2 3 18