Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

supply chain management
2 april 2021

Supply Chain Management

Op de schakel tussen leverancier en afnemer gebeurt veel en dat heeft momenteel onze volledige aandacht. Een aantal jaar geleden zijn wij ons zusterbedrijf Certifeye gestart. Certifeye is gespecialiseerd in het opvragen van documenten bij toeleveranciers.
Read More
Qander dashboard
16 maart 2021

Een efficiƫnt ingericht dashboard wijst gebruikers KMS de weg naar informatie en taken

Stap voor stap hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuwe uitstraling die past bij de filosofie van ons bedrijf. Bart van Empelen, Creative Director bij het gelijknamige Gorinchemse ontwerpburo, tekende voor concept en design.
Read More
Verbinden
14 maart 2021

International cooperation in progress

Yumasoft based in Wroclaw, Poland, AKRA from Hamburg, Germany and ManualMaster located in Papendrecht, Netherlands are expanding their collaboration. ManualMaster and AKRA are also Yumasoft most satisfied customers since many Years.
Read More
beeld haringparty
26 februari 2021

Save the date, de Haringparty 2021 komt eraan

Als in juni de Hollandse Nieuwe aan wal wordt gebracht, vieren we dat bij ons op kantoor in Papendrecht met een Haringparty.
Read More
handen schudden zwart wit, co-lab tekst
24 februari 2021

Co-labs: samen met klanten nadenken over de toekomst

Dit jaar zijn we gestart met Co-labs. Een Co-lab is een verlengstuk van ons groot ontwerp team. Dat team, samengesteld uit diverse geledingen van onze organisatie, bepaalt de toekomst van de applicatie.
Read More
manualmaster academy logo
26 januari 2021

Eerste Co-lab is van start gegaan

Op 14 januari 2021 heeft het eerste Co-lab plaatsgevonden, met als thema van deze bijeenkomst: Q-Learning. In 2021 gaan we steeds verder vormgeven aan de ManualMaster Academy, leren met en van elkaar.
Read More
1 2 3 13