Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

academy logo
26 januari 2021

Eerste Co-lab is van start gegaan

Op 14 januari 2021 heeft het eerste Co-lab plaatsgevonden, met als thema van deze bijeenkomst : Q-learning. In 2021 gaan we steeds verder vormgeven aan de ManualMaster Academy, leren met en van elkaar.
Read More
meetingroom
15 december 2020

Co-labs, een initiatief van de ManualMaster Academy

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ManualMaster van groot belang. Niet alleen voor het onderhouden van de onderlinge relatie maar met name om van elkaar te leren. Wij zijn actief in vrijwel iedere denkbare branche en dat op zich is al heel leerzaam.
Read More
Het ManualMaster concept uitgewerkt tot logo.
8 december 2020

Ons DNA gevat in een nieuwe huisstijl

Stap voor stap hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuwe uitstraling die past bij de filosofie van ons bedrijf. Bart van Empelen, Creative Director bij het gelijknamige Gorinchemse ontwerpburo, tekende voor concept en design.
Read More
fda approved
20 november 2020

Validatiebijeenkomst: het gebruik van ManualMaster in een streng gereguleerde omgeving

In gesprek over ManualMaster in combinatie met beveiliging, traceerbaarheid, aantoonbaarheid en het werken met ManualMaster in een streng gereguleerde omgeving. De wijzigingen in de software t.a.v. de GxP compliance en 21 CFR Part 11, de gevolgen voor u als organisatie bij de installatie en migratie en de discussie rondom functionaliteit zoals WebForms, Q-learning, ACC en het tonen van real time informatie op het MM Web, komen aan bod.
Read More
Johan deRooij legt de module Q-Learning uit op het ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2020
18 november 2020

Online Highlights-sessies: nieuwe release ManualMaster in de schijnwerpers

Johan de Rooij verzorgt online Highlights-sessies over de nieuwe release en mogelijkheden van onze software ManualMaster. Speciale aandacht gaat uit naar de module Q-learning ofwel leren vanuit het kwaliteitssysteem.
Read More
Jitske Kramer legt op het ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2020 uit hoe bedrijfsculturen zich vormen.
13 november 2020

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement: ‘Inspirerend, vanuit het hoofd naar het hart’

Aan het 4e ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement ging een buitengewoon spannende tijd vooraf. Dagen van passen en meten, overleggen, snel schakelen, knopen doorhakken en weer terug schakelen. Over inclusie, samenwerken in een organisaties, Q-learning en Documentbeheer.
Read More