Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

Olam producten
11 oktober 2021

‘Houd webformulieren compact en overzichtelijk’

'Bij het maken van webformulieren is het van belang dat je het formulier compact en overzichtelijk houdt', zegt Martijn de Boer QA-coördinator bij Olam Cocoa. Verder mag het niet te veel muisklikken kosten om het formulier in het digitale handboek te vinden. 'Anders ben je verloren',
Read More
5 oktober 2021

Denk mee in onze Co-labs over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Heeft u als kwaliteitsprofessional ideeën over de toekomst van QM. Discussieer dan in een van onze C-labs mee over onderwerpen als Q-Learning, Validatie, WebForms, Risicomanagement en Documentmanagement.
Read More
Werken met tablets.
13 september 2021

Tablets voorzien KCB-inspecteurs razendsnel van informatie

Het op locatie werken met tablets waarop alle nodige documenten zijn in te zien, zorgt ervoor dat het Kwaliteits Controle Bureau (KCB) haar taken eenvoudig, snel, overzichtelijk, dus doeltreffend kan uitvoeren.
Read More
procesveiligheid
30 augustus 2021

‘Stay safe’ met ManualMaster

Vrijdag 1 oktober kunt u kennismaken met de vele mogelijkheden van ManualMaster tijdens het Congres Process Safety in Dordrecht. We demonstreren daar hoe u met onze software 'in control' en 'safe' blijft.
Read More
Audit verloopt efficiënter door gebruik van de software ManualMaster.
27 augustus 2021

Hoe ziet uw MOVE-index eruit?

Ronald de Bruijne, senior adviseur bij ManualMaster en specialist op het gebied van Slim en Slank kwaliteitsmanagement, vertelt u tijdens het Auditing Network Event alles over de zin en onzin van regels, waarom risico's belangrijk zijn en hoe je daarop kunt auditen.
Read More
13 juli 2021

ManualMaster en Certifeye zetten in op informatie-uitwisseling via API-technologie

ManualMaster en zusteronderneming Certifeye, het online platform voor certificaatbeheer, investeren volop in informatie-uitwisseling tussen bedrijfssystemen via API-technologie. Door applicaties te koppelen via API wordt winst in tijd en geld behaald, de sleutel voor digitalisering van de supply chain.
Read More
1 2 3 14