Skip to main content

Nieuws

Tips, aankondigingen, blogs, verslagen en online sessies

Foto van een plastic kakkerlak op een hand
7 oktober 2024 / Kwalitijdje

Een onverwachte ontmoeting of een simulatie voor riscomanagement

Een kakkerlakkenplaag, een heldhaftige collega en uiteindelijk menselijke nieuwsgierigheid die een heel mysterie oplost. Lees snel het Kwalitijdje van Fred vahlkamp over onverwacht risicomanagement in het dagelijks leven.
Read More
4 oktober 2024

Handen uit de mouwen tijdens de Hands-on Kantoordag 

Nieuw concept, de Hands-on Kantoordag: een werkdag doorbrengen op ons kantoor in het bijzijn van een consultant én met andere ManualMaster Trevally gebruikers. De eerste editie ligt achter ons en smaakt naar meer! Lees snel verder en reserveer uw plek voor de volgende ronde.
Read More
Afbeelding met logo's van verschillende applicatie binnen MS Office
11 september 2024 / Huishoudelijke mededeling

Blijf Werken met Word, Excel en Visio in Trevally

Trevally biedt naadloze integratie met Word, Excel en Visio, zodat u deze vertrouwde programma's kunt blijven gebruiken. Tegelijkertijd biedt de software extra online functionaliteiten voor een optimale workflow. U kunt kiezen of u in MS Office of in Trevally’s online editors werkt, met flexibiliteit om beide opties te combineren. Bovendien blijft Trevally zich ontwikkelen om nog beter op uw behoeften in te spelen.
Read More
Foto van een Stop bord met de tekst Go
10 september 2024 / Kwalitijdje

Noodstop – Over Technologie en Risico’s

Fred Vahlkamp deelt een persoonlijke ervaring waarin een kleine gebeurtenis - een sterretje in zijn voorruit door een losvliegende steen - onverwacht grote risico’s blootlegt. Na twee mislukte pogingen om de rijhulpcamera te kalibreren, veroorzaakt zijn auto een noodstop door een foutief werkend systeem. Dit voorval leert Fred dat risico’s vaak verkeerd worden ingeschat en niet altijd voor de hand liggend zijn. Zijn verhaal benadrukt het belang van risicomanagement en kritisch denken over technologie.
Read More
29 augustus 2024

Over Klinkend Klare Kwaliteitsdocumenten hoef je niet na te denken

Teksten van kwaliteitsdocumenten moeten helder en duidelijk zijn. "Het gaat in de kwaliteitswereld over zaken als veiligheid, efficiency en kwaliteit van processen. Worden teksten niet goed begrepen, dan kan dat zelfs tot ongelukken leiden. Mensen op de werkvloer moeten precies begrijpen waar het over gaat. De tekst moet ‘klinkend klaar’ zijn," vertelt Ger Dreijer, tekstschrijver en trainer van de MasterClass Klinkend Klare Kwaliteitsdocumenten schrijven.
Read More
17 juli 2024

Audit, audits, auditen, pfffff

Jawel, ons ISO 27001 certificaat is weer behaald! Dit keer niet via een jaarlijkse controle maar met twee volledige audits. De eerste was de transitie-audit naar de vernieuwde ISO 27001 norm. Hierop volgde een volledige hercertificatie, waar we met glans voor geslaagd zijn.
Read More
1 2 3 23
red wire mobile red wire small red wire big