Transport & Logistiek

Voldoen aan de verwachting van klanten is in de transport & logistiek branche dagelijkse praktijk die hoog in het vaandel staat. Niet alleen de ISO 9001, 14001 of GMP+ certificering is van belang, maar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid heeft prioriteit. En dat in een markt die continue letterlijk en figuurlijk in beweging is. Het vastleggen van de processen, risico’s, documenten en registraties is hierbij van groot belang. ManualMaster helpt u om dit efficiënt te doen en ondersteunt u in het bereiken van een optimaal resultaat.

Het document- en procesmanagement van ManualMaster draagt bij aan transparantie, vertrouwen en concurrentievoordeel. Risico’s worden helder in kaart gebracht en zijn een integraal onderdeel van uw kwaliteitsmanagementsysteem. Door klachten, incidenten, afwijkingen en meldingen te digitaliseren – inclusief de acties die hieruit volgen – , weet u wat er nu speelt, kunt u tijdig ingrijpen en verhoogt u de kwaliteit van de dienstverlening.

Walter Marcelis, Gheys

Als organisatie wil je een gewijzigde situatie snel doorgeven. Nu staan alle de formulieren en documenten in de Cloud, waar iedereen op kan inloggen.

Opdrachtgevers die werken met onze QM-software

Filter

Reisgenoten

Wat kunt u met onze software?

Verhalen uit de praktijk

Contact