Auditmanagement

Bespaar tijd door audits en checklists te digitaliseren, zodat u zich kunt concentreren op de resultaten! Elimineer Excelsheets, onhandige handelingen om afbeeldingen te koppelen, handmatig acties uitzetten via e-mail en vele manuren voor overzichten. Met ManualMaster auditmanagement wordt het auditsysteem efficiënt en dynamisch, transparantie wordt vergroot en u kunt de focus leggen op verbetering.

Vragenlijsten met logica

Gestandaardiseerde audits zorgen voor consistentie en waarborgen dat een check op de juiste onderdelen wordt uitgevoerd. Met ManualMaster wordt een vragenlijst eenvoudig via een PC, tablet of mobiele telefoon ingevuld. Een foto van uw mobiele apparaat wordt direct toegevoegd, u kunt scores gebruiken, bevindingen koppelen en direct doorsturen. De effectiviteit en productiviteit van auditors wordt direct verhoogd.

Auditmanagement binnen ManualMaster is zeer flexibel. U kiest de lay-out en type vragen (keuzelijst, open vraag of Ja/Nee). Ook de logica heeft u zelf in de hand. U kunt bijvoorbeeld denken aan automatisch data uit andere systemen ophalen, verplichte onderdelen of aanvullende vragen die naar voren komen op basis van een eerder antwoord. Geen overbodige informatie, onduidelijkheden of onvolledige checks meer. Auditmanagement met de juiste vragen op het juiste moment, tijdbesparing en altijd de juiste data.

Bevindingen & acties

Plan en wijs audits toe aan de juiste interne en externe belanghebbenden, voeg deadlines toe en controleer of de afwijkingen worden opgevangen.

Met ManualMaster worden de juiste personen automatisch op de hoogte gebracht na het invullen van een formulier. Afhankelijk van de gegevens die ingegeven zijn, worden er notificaties verstuurd. Uw bevindingen en acties worden direct uitgezet. In één oogopslag ziet u de acties bij een audit en ook de status van deze acties zijn direct inzichtelijk.

Auditmanagement integratie

Onze software ondersteunt meerdere integraties, dit begint met Active Directory synchronisatie en het delen van data met een BI-tool. Specifiek voor auditmanagement integreren we document-, proces-, norm en risicomanagement.

Bij een audit is direct zicht op de processen, kan de afdekking van een norm worden geraadpleegd en zijn de beheersmaatregelen van een risico-inventarisatie volledig te controleren op effectiviteit. Alle informatie is direct integraal beschikbaar!

Statistieken & rapporten

Met de automatisch gegenereerde overzichten en grafieken ziet u real-time statistieken. Ook de gekoppelde acties met KPI’s zijn grafisch altijd beschikbaar. Het ManualMaster dashboard toont u de gegevens die u helpen om te sturen en de juiste prioriteiten te geven.

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact