Skip to main content

Stroomlijn uw audits met de audit software van ManualMaster

Verricht uw audits snel en doeltreffend met de slimme audit software van ManualMaster. Elimineer Excelsheets, onhandige handelingen om afbeeldingen te koppelen, handmatig acties uitzetten via e-mail en vele manuren voor overzichten. Met onze auditmanagement software wordt het auditsysteem efficiënt en dynamisch, transparantie wordt vergroot en u kunt de focus leggen op verbetering. Bespaar tijd door audits en checklists te digitaliseren, zodat u zich kunt concentreren op de resultaten!

Vraag een demo aan

Waarom kiezen voor auditmanagement software van ManualMaster?

Gestandaardiseerde audits zorgen voor consistentie en waarborgen dat een check op de juiste onderdelen wordt uitgevoerd. Met onze auditmanagement software wordt een vragenlijst eenvoudig via een PC, tablet of mobiele telefoon ingevuld. Een foto van uw mobiele apparaat wordt direct toegevoegd, u kunt scores gebruiken, bevindingen koppelen en direct doorsturen. De effectiviteit en productiviteit van auditors wordt direct verhoogd.

Onze audit software is zeer flexibel. U kiest de lay-out en type vragen (keuzelijst, open vraag of Ja/Nee). Ook de logica heeft u zelf in de hand. U kunt bijvoorbeeld denken aan automatisch data uit andere systemen ophalen, verplichte onderdelen of aanvullende vragen die naar voren komen op basis van een eerder antwoord. Geen overbodige informatie, onduidelijkheden of onvolledige checks meer. Auditmanagement met de juiste vragen op het juiste moment, tijdbesparing en altijd de juiste data.

Bevindingen & acties

Met de audit software van ManualMaster plan en wijst u eenvoudig audits toe aan de juiste interne en externe belanghebbenden. U kunt deadlines toevoegen en controleren of de afwijkingen worden opgevangen.

Met ons auditmanagement systeem worden de juiste personen automatisch op de hoogte gebracht na het invullen van een formulier. Afhankelijk van de gegevens die ingegeven zijn, worden er notificaties verstuurd. Uw bevindingen en acties worden direct uitgezet. In één oogopslag ziet u de acties bij een audit en ook de status van deze acties zijn direct inzichtelijk.

Auditmanagement integratie

Onze software ondersteunt meerdere integraties, dit begint met Active Directory synchronisatie en het delen van data met een BI-tool. Specifiek voor auditmanagement integreren we document-, proces-, norm en risicomanagement.

Bij een audit is direct zicht op de processen, kan de afdekking van een norm worden geraadpleegd en zijn de beheersmaatregelen van een risico-inventarisatie volledig te controleren op effectiviteit. Alle informatie is direct integraal beschikbaar!

 

Statistieken & rapporten

Onze auditing software genereert automatisch overzichten en grafieken en real-time statistieken. Gekoppelde acties met KPI’s worden grafisch weergegeven en zijn altijd beschikbaar. Het ManualMaster dashboard toont u de gegevens die u helpen om te sturen en de juiste prioriteiten te geven. Zo zien belanghebbenden direct welke vervolgstappen nodig zijn.

Voor wie is de audit software van ManualMaster?

De audit software van ManualMaster is ideaal voor alle bedrijven die graag snel, voordelig en efficiënt willen controleren of zich in hun bedrijfsprocessen problemen, knelpunten of risico’s voordoen. De software van ManualMaster maakt audits efficiënt en laat zien waar verbeteringen nodig zijn. Ontdek onze software voor auditing nu!

Vraag een demo aan

Wat vinden klanten van onze audit software?

‘Auditoren staan versteld van de mogelijkheden met ManualMaster’ – Stichting Maaszicht

Onze auditmanagement software wordt in diverse branches ingezet. Zo ook in de Nederlandse zorginstellingen en ziekenhuizen. Roesja Verhoeven van Stichting Maaszicht verteld over haar praktijkervaring met onze software.

Lees de klantcase

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big