Skip to main content

Hoezo ik?

Ja u! Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van een organisatie alleen voortkomt uit vertrouwen en samenwerking. In het opbouwen van dat wederzijds vertrouwen heeft ook u een belangrijke rol.

Begrip en zienswijze

Uiteraard kan en mag er een verschil van inzicht zijn. Het gesprek daarover zullen wij altijd respectvol voeren, met begrip voor en nieuwsgierigheid naar andere zienswijze. Dit verwachten wij ook van u. In onze ogen is het namelijk onmogelijk om ongelijkwaardige relaties in stand te houden. Is dit iets om u zorgen over te maken? Wat ons betreft niet. Het is misschien even wennen, maar vraag rustig rond in onze klantenkring en u zult aangenaam verrast worden door de ervaringen met ons als leveranciers van software en dienstverlening.

Persoonlijke benadering

Vertrouwen komt voort uit onze persoonlijke benadering. Om een voorbeeld te noemen: bij het melden van een probleem hoeft u zich niet af te vragen wie ermee aan de slag gaat. U weet wie u aan de lijn heeft en u wordt op de hoogte gehouden van vorderingen en besluiten. En als u even niets hoort dan weet u wie u moet bellen. Dat werkt voor beide partijen fijn.

Wij zien uit naar een samenwerking, een keer kennismaken. Dat kan via een gesprek en demonstratie op locatie, of natuurlijk gewoon online!

Reisgenoten

Agenda

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big