Skip to main content

Hoe zit het met licenties?

De aanschaf van ManualMaster bestaat uit vier onderdelen: modules, licenties, implementatiebegeleiding en ondersteuning & onderhoud. Door de modulaire opbouw en gebruikerslicenties kunt u precies die onderdelen in gebruik nemen die passen bij uw situatie en wensen. Uiteraard worden uw key-users door ons opgeleid en begeleiden we de implementatie. Dit doen wij al sinds 1992 en we weten dus exact hoe we ook bij u een optimaal resultaat kunnen bereiken.

Een belangrijk uitgangspunt in ons licentiemodel is dat u niet betaalt voor de lezers van uw systeem. Personen die informatie raadplegen, maar ook autoriseren, verbetersuggesties indienen of een formulier invullen hebben geen licentie nodig. ManualMaster biedt de mogelijkheid om eenvoudig informatie af te schermen en precies die informatie te tonen die vereist is. U kunt dus ook externen toegang geven tot het systeem zonder dat hier extra licenties voor aangeschaft dienen te worden.

Modules

ManualMaster kent een modulaire opbouw. U kiest de onderdelen die passen bij uw situatie en wensen. We bieden u echter niet voor elke functionaliteit een andere module, maar hebben de onderdelen gegroepeerd. Zo kunt u van de basismodule ook verwachten dat de essentiële onderdelen zijn ingesloten zoals documentbeheer, procesmanagement, risicomanagement, normenbeheer en rapporten. Samen stemmen we af welk onderdeel nu gewenst is en welke onderdelen u eventueel in de toekomst wenst toe te voegen.

Licenties

De lezer (of Webuser) heeft binnen ManualMaster uitgebreide mogelijkheden zoals raadplegen, zoeken, autoriseren, bevestigen voor gelezen en begrepen en digitale formulieren invullen. Voor de Webuser kent ManualMaster geen licentiekosten. Een onbeperkt aantal personen die u toegang kunt verstrekken tot de webportal dus. Ook personen buiten uw organisatie. Voor de personen die zaken willen beheren als instellingen, risicomanagement, vragenlijsten, taakmanagement, document- en procesmanagement, normen, etc. bieden we meerdere type licenties. Op deze wijze kunt u precies die informatie beschikbaar maken die voor een rol in uw organisatie is weggelegd. Doordat u bovendien zelf rollen kunt definiëren kunt u – tot op knopniveau – bepalen wie wat kan inzien, wijzigen of verwijderen.

Implementatie

Onze medewerkers begeleiden u graag bij de implementatie van het managementsysteem. Dit doen wij middels projectmanagement, trainingen en consultancy. Gezamenlijk stellen wij een stap-voor-stap implementatieplan samen en loodsen we u naar een optimaal resultaat. Na de implementatie bent u volledig zelfstandig in staat om het programma te beheren en verder uit te breiden.

Ondersteuning en onderhoud

Tijdens en na de implementatie staat onze helpdesk voor u klaar om u te ondersteunen waar dat nodig is. Zowel technische vragen als functionele vragen worden door de helpdesk telefonisch, via e-mail of via een remote verbinding behandelt. Via de ManualMaster Academy delen wij kennis vanuit ons, vanuit onze klantenkring en vanuit specialisten in bepaalde vakgebieden. Daarnaast vertellen we op gezette tijden hoe onze applicatie zich in de afgelopen periode heeft ontwikkeld. Zo bent u altijd up to date ten aanzien van de laatst beschikbare functionaliteit. Nieuwe updates vallen onder het ondersteunings- en onderhoudscontract, zodat u altijd de beschikking heeft over alle verbeteringen, aanpassingen en nieuwe mogelijkheden.

Onze klanten

Voor wie?

Wat kunt u met onze software?

Contact

red wire mobile red wire small red wire big