Skip to main content

MasterClass Procesmanagement: De randvoorwaarden voor een goed ontworpen proces

16mei09:0012:00MasterClass Procesmanagement: De randvoorwaarden voor een goed ontworpen proces

Evenement details

Meer inzicht in bedrijfsactiviteiten, een kwaliteitskeurmerk halen, verantwoordelijkheden inzichtelijk maken, kostenbesparingen realiseren, nieuwe medewerkers snel kunnen inwerken, meer taken automatiseren, risico’s voorkomen…. Een organisatie kan veel redenen hebben om de processen te willen vastleggen. Maar wat houdt procesmanagement nou eigenlijk precies in – en waar deze MasterClass op focust, waar(mee) start je?

Tijdens deze MasterClass worden de deelnemers op interactieve wijze meegenomen in de unieke procesmanagement 5 V methode van GO Company. Daarna wordt de focus gelegd op de eerste stap van deze methodiek: het vastleggen van processen.

Er wordt vóor en tijdens de MasterClass gewerkt aan opdrachten zodat u de theorie direct en vanuit de eigen werkcontext kunt toepassen.

Na afronding van de MasterClass bent u in staat om de essentiële kenmerken van een effectief ontworpen proces direct toe te passen in uw werkpraktijk.

Deelname is gratis voor Academy studenten. Bent u nog geen lid? Dan is deelname €175 euro.  Bedrijfsnaam*

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 6) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  (Donderdag) 09:00 - 12:00

  red wire mobile red wire small red wire big