Skip to main content

MasterClass Procesmanagement: de randvoorwaarden voor een goed ontworpen proces

16mei09:0012:00MasterClass Procesmanagement: de randvoorwaarden voor een goed ontworpen proces

Evenement details

Een organisatie kan veel redenen hebben om processen vast te leggen, zoals het verkrijgen van inzichten rondom bedrijfsactiviteiten, behalen van kwaliteitskeurmerken, verantwoordelijkheden, kostenbesparingen, inwerken van nieuwe medewerkers, taken automatiseren, risico’s voorkomen, etc.. Maar wat houdt procesmanagement nou eigenlijk precies in en waar begin je mee?

Tijdens deze online MasterClass wordt u interactief meegenomen in de unieke procesmanagement 5 V methode van GO Company. Vervolgens wordt de focus gelegd op de eerste stap van deze methodiek: het vastleggen van processen.

Er wordt voor en tijdens de sessie gewerkt aan opdrachten zodat u de theorie direct en vanuit de eigen werkcontext kunt toepassen. Na afronding van de MasterClass bent u in staat om de essentiële kenmerken van een effectief ontworpen proces direct toe te passen in uw werksituatie.

Deelname is gratis voor Academy studenten. Bent u nog geen lid? Dan is deelname €175 euro.  Bedrijfsnaam*

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 6) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  16 mei 2024 09:00 - 12:00(GMT+02:00)

  red wire mobile red wire small red wire big