Skip to main content

Q-Learning Today

21okt14:0015:30Q-Learning Today

Evenement details

Leren en opleiden vanuit het kwaliteitssysteem is eigenlijk heel vanzelfsprekend. In dit systeem zijn immers alle instructies, formulieren, procedures, specificaties, processen en afspraken te vinden. Het is dus dé plaats waar alle informatie aanwezig is die nodig is om werkzaamheden uit te voeren en in de praktijk te leren.

ManualMaster biedt een krachtige tool aan om deze mogelijkheden volop te benutten. Zo kunt u een nieuwe medewerker direct toetsen nadat hij/zij een procedure bevestigd heeft als gelezen en begrepen. Ook is direct duidelijk wie binnen uw organisatie de experts zijn op bepaalde onderwerpen. Een overzichtelijke skill matrix en competentiematrix maken in éen oogopslag duidelijk wie welke competenties of kwalificaties heeft. Daarnaast stimuleert de Q-Learning module het leren vanuit het kwaliteitssysteem en maakt deze het makkelijk om toetsen af te nemen en resultaten inzichtelijk te maken. Zo wordt uw kwaliteitssysteem het hart van uw interne opleiding en onboardings proces.

Volg deze digitale Today sessie en ontdek de mogelijkheden van ManualMaster Q-Learning.  Ik wil graag deelnemen op de volgende datum

  Datum:

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Organisatie*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer

  Ik heb de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  21 oktober 2024 14:00 - 15:30(GMT+02:00)

  red wire mobile red wire small red wire big