Skip to main content

Training Trevally – Risicomanagement

12nov09:3016:30Training Trevally – Risicomanagement

Evenement details

Na het volgen van de training Risicomanagement kunt u uiteraard volledig aan de slag met onze module Risicomanagement. De door uw organisatie gebruikte methodiek voor risico inventarisatie maakt hierbij niet uit, in de software kan deze worden ingebracht zodat deze naadloos aansluit bij uw organisatie.

U bepaalt zelf hoe risico’s worden beheerd en beheerst. Is volledige integratie in documenten en processen wenselijk? Geen probleem! Wilt u risico’s inzichtelijk kunnen maken per onderwerp, risicogebied of per categorie? Ook dat is mogelijk. Daarnaast kan worden gewerkt met brainstorm sessies voor het inventariseren van de risico’s met collega’s op de werkvloer. U bepaalt zelf wanneer het risico zover gereed is om deze in de webomgeving voor de gehele organisatie zichtbaar te maken. In deze webomgeving zijn via diverse weergave methoden de risico’s zowel in rapportagevorm als per risico weer te geven. Dat geeft een veel beter overzicht voor de diverse belanghebbenden in uw organisatie dan grote en vaak moeilijk leesbare Excelsheets. Schrijf u daarom vandaag nog in!

De training vindt plaats in ons trainingslokaal in Papendrecht, start om 09:30u en eindigt om ± 16:30u. De training is inclusief trainingsmateriaal, koffie, thee, en lunch.
Bel met ons secretariaat (078-6446888) om u in te schrijven voor een ManualMaster training of schrijf u direct in.

Toon meer

Tijd

12 november 2024 09:30 - 16:30(GMT+02:00)

red wire mobile red wire small red wire big