Skip to main content

Accountmanagers ManualMaster gaan nieuwe uitdaging aan

Redouan el Fizazi (25) en Steven van Dasler (33) maken sinds maart 2019 als accountmanagers deel uit van het ManualMaster team. Beiden beschikken over een indrukwekkend trackrecord op het gebied van sales en dragen een aanstekelijk enthousiasme met zich mee.

Een kennismaking met onze nieuwe collega’s.

 

Redouan el Fizazi

Steven van Dasler 

Redouan el Fizazi is geboren en getogen in Rotterdam. Voor hij zich bij ons aansloot was hij werkzaam als assistent shopmanager bij T-Mobile.  Redouan sleepte daar twee jaar op rij – in 2017 en 2018 – de titel European Winners’ Circle in de wacht als beste verkoper. Steven van Dasler (33) groeide op in het Hollandse polderlandschap van de Albasserwaard en werkte afgelopen dertien jaar in diverse salesfuncties bij scheepsbouwer IHC Holland en Trelleborg Sealing Solutions. Tussentijds volgde hij een studie bedrijfskunde.
De voorgeschiedenis Mijn vader kwam in de jaren zestig als eerste generatie Marokkanen naar Nederland om hier te werken. Ik ben de jongste uit een gezin van zes kinderen en woon op mezelf in een van de leukste buurten van Rotterdam: Delfshaven. Daar blijf ik altijd wonen. Rotterdam is multicultureel, heeft de mooiste skyline die er bestaat en telt geweldige eetlocaties. Sporten is een van mijn hobby’s naast fotografie, koken en bakken. Dat laatste heb ik van mijn moeder. Ik ben opgegroeid in Alblasserdam. Sinds mijn 21e woon ik in Papendrecht. Ik houd van de Alblasserwaard en de omgeving. In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit, kijk graag voetbal, bezoek met enige regelmaat De Kuip en ik volg de Formule 1 races op de voet. Maar het gezin staat voorop. Met z’n allen op vakantie naar Zuid-Frankrijk of met mijn vrouw een stedentrip maken.
De aanloop Na mijn studie marketing & communicatie wist ik niet goed wat ik wilde en heb toen even in de horeca gewerkt. Vervolgens heb ik een jaar gereisd en ben uiteindelijk als assistent shopmanager bij T-Mobile terechtgekomen. Daar heb ik het altijd goed naar mijn zin gehad. Als beste verkoper sleepte ik prijzen in de wacht. De volgende carrièrestap zou die van shopmanager zijn, maar daar ligt niet mijn ambitie. Het werd dus tijd om iets anders te zoeken. Daarbij heb ik me laten leiden door mijn karakter en competenties. Ik ben servicegericht en commercieel ingesteld wat me bracht bij de functie accountmanager. Voor ik bij ManualMaster binnenstapte was ik manager inside sales bij Trelleborg Sealing Solutions. Dat heb ik 3 jaar gedaan. Daarvoor heb ik 10 jaar bij IHC Holland gewerkt. Begonnen bij de binnendienst ben ik daar na mijn HBO avondstudie bedrijfskunde doorgestroomd naar de functie junior accountmanager India. Later ben ik accountmanager Europa geworden.
De carrièreswitch Dat ik bij ManualMaster belandde, komt omdat het een hecht bedrijf is. Zo straalde het uit op de website en toen ik hier op gesprek kwam, werd dat bevestigd. Vanaf minuut 1 kreeg ik het gevoel dat ik erbij hoor en deel uit maak van het team. Lachend: En niet onbelangrijk, ze spelen hier tafelvoetbal. Bij IHC zat ik in een buitendienstfunctie toen ik bewust koos voor een binnendienst functie bij Trelleborg omdat ik kinderen kreeg. Maar ik merkte dat ik daar niet op mijn plek zat. Ik wilde meer aanpakken en doorpakken. Toen ik op de vacature accountmanager bij ManualMaster stuitte ervoer ik direct een dynamiek waar het enthousiasme vanaf spatte. Tijdens de gesprekken vielen de mensen en de energie die door dit bedrijf stroomt direct op en dacht: hier wil ik deel van uit maken.
De verwachting Ik ga me storten op relatiebeheer. Bestaande en potentiële klanten enthousiasmeren voor ManualMaster. En dat gaat lukken want het product is gewoon op-en-top. Bij T-Mobile heb ik best een succesvol  trackrecord opgebouwd. Dat wil ik hier ook realiseren. Ik wil groeien in de sales, met klanten contact leggen en onderhouden. Mezelf als volwaardig teamlid ontwikkelen in de IT- branche die voor mij relatief onbekend is. Er heerst hier een heel andere cultuur dan waar ik vandaan kom. Die was strikter, veel meer gefocust op regels en protocollen. Hier krijg je de vrijheid om voor jezelf te denken en doen, je eigen plan te trekken binnen je functie. Je wordt vrij gelaten en dat is prettig werken. Je denkt daardoor meer out of de box. Dat wordt hier ook erg gestimuleerd.
De ambitie Ik wil dat klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Daarnaast wil ik bijdragen aan de targets die er liggen. De stap van assistent shopmanager naar accountmanager betekent een behoorlijke stap, maar er zijn raakvlakken. Ook als shopmanager ben je bezig met sales en accounts. In mijn vorige baan kon ik mijn commerciële ambities niet helemaal kwijt. Juist om deze reden ben ik de uitdaging bij ManualMaster aangegaan. Ik denk graag vanuit een consultatieve benadering. Klanten helpen en nee zeggen als een product niet past bij een klant. Voor mij is belangrijk dat ik plezier heb in mijn werk. Ik wil een volwaardig lid worden van het ManualMaster team. Dat is het startpunt. Daarna zien we wel.

 

 

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen als je interesse hebt om bij ManualMaster aan de slag te gaan.

geschreven door Ad Killian

 

red wire mobile red wire small red wire big