Skip to main content

Wie geeft onze bloemenflyer een tweede leven?

We blijven als ManualMaster natuurlijk niet achter met het leveren van bijdrages aan een duurzame samenleving. Daarom bedachten we de bloemenflyer. Bent u vandaag of morgen bij WorkSafe in Gorinchem? Dan kunt u deze direct meepakken!

We horen u denken ‘een bloemenflyer, wat is dat?’
Wel, het is de bedoeling dat de flyers die we uitdelen op de events die we organiseren en bezoeken een tweede nuttig leven krijgen. Als u hem in de tuin of bloempot onder de grond stopt en regelmatig water geeft, dan ziet u na een tijdje bloemen verschijnen die vooral geliefd worden door vlinders en bijen. Daarvoor zorgen de bloemzaadjes die in de flyer zijn verwerkt.

Mail ons uw boeket

Dit zorgt natuurlijk voor een heerlijk lente of zomergevoel. We zien graag hoe uw boeket zich ontwikkelt. Het resultaat kunt u ons mailen via info@manualmaster.com.
Tot slot onze tuinierstip: De bloemen kunnen zowel buiten als binnen uitkiemen. Als u ze buiten overplant, dan kunnen ze jaren mee.

ps: vergeet niet voordat u aan het tuinieren slaat, de informatie die de flyer bevat tot u te nemen. Ook dat kan u een duurzame ervaring opleveren.

Onze producten

Onze klanten

Bloemenflyer
red wire mobile red wire small red wire big