Skip to main content

Er gaat niets boven veiligheid op de werkvloer

De vakbeurs Worksafe belicht op 12, 13 en 14 april in Evenementenhal Gorinchem de laatste inzichten en oplossingen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. ManualMaster biedt daar als leverancier van software voor kwaliteitsmanagement een ontmoetingsplaats om te netwerken en informeert u over zijn producten.

Management of change

Documentmanagement, procesmanagement en management of change zijn softwareonderdelen van ManualMaster die bijdragen aan veiligheid op de werkvloer. Maar ook aspecten als risicomanagement, Q-Learning, incident-, verbeter- en auditmanagement vormen belangrijke onderdelen als het gaat over veilig werken.

Thema’s

Worksafe biedt een conferentieprogramma met spreeksessies en workshops waarmee u aan het denken wordt gezet. Rond de thema’s ‘Assets’, ‘Veiligheid’ en ‘Human Factor’, worden zaken besproken als:
. de invloed van onderhoud op veiligheid
. betekenisvol leiderschap
. risicomanagement
. duurzaamheid en veel meer

Efficiënt en veiliger

Tijdens de beurs krijgt u onder andere antwoord op vragen omtrent veilige en efficiënte uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, het doorbreken van huidige praktijken, of de verbanden tussen de houding van medewerkers ten opzichte van de visie van het management.
De focus ligt dus niet alleen op technologische ontwikkelingen maar ook op de wijze hoe deze geïmplementeerd kunnen worden.

Lees meer over het programma van Worksafe op de website.

red wire mobile red wire small red wire big