Skip to main content

Consultancy Netwerk ManualMaster spijkert kennis bij

Het Consultancy Netwerk van ManualMaster kwam bijeen voor een studiedag om zich op de hoogte te stellen van de nieuwste ontwikkelingen van ManualMaster.

De consultancybureaus die bij het netwerk zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in de inhoudelijke begeleiding van hun klanten bij het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen. Vaak is die specialisatie gericht op een bepaalde branche. ManualMaster adviseert haar eigen klanten voornamelijk op het gebruik van de applicatie. De inhoudelijke begeleiding van bijvoorbeeld een certificatietraject nemen wij niet voor onze rekening.

Kennis op niveau

Het voordeel van de leden van het Consultancy Netwerk is dat zij kennis hebben van en ervaring hebben met ManualMaster. Zij implementeren onze applicatie bij hun eigen klanten en verzorgen daar ook vaak beheertaken. Wij leveren in die gevallen alleen de licentie.

Om de kennis van de betrokken consultants op niveau te houden organiseren wij studiedagen. Ons consultancynetwerk wordt daar bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, de nabije toekomst en krijgt tips over de inzet van functionaliteiten. Dat gebeurt in een open sfeer gericht op kennisdeling.

Certifeye, jubileumcongres en MUC

Nick van Vuren verzorgde tijdens deze studiedag een korte presentatie over de mogelijkheden van Certifeye, het nieuwe platform voor het beheer van certificaten. Om geïnteresseerden daarmee kennis te laten maken worden deze maand gratis workshop georganiseerd.

Ilja Botha gaf een toelichting op de ManualMaster User Competition (MUC). Tevens is ons ManualMaster Jubileumcongres dat als thema “De invloed van kwaliteitsmanagement op de werkvloer” heeft meegekregen aan de orde geweest. Het vindt donderdag 16 november 2017 plaats in Gorinchem en is gratis toegankelijk. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Meer weten of het Consultancy Netwerk? Neem dan contact met ons op.

red wire mobile red wire small red wire big