Skip to main content

Even een andere werkplek

Wilt u ter afwisseling eens op een andere locatie werken? Of bent u de eeuwige files in dit land wel eens moe? Weet dan dat u altijd in onze vestiging in Papendrecht terecht kunt om te werken of af te spreken met een klant of collega. Kosteloos!

Uit eigen ervaring weten we dat een andere werkomgeving nieuwe energie en inspiratie oplevert. In Papendrecht, gelegen aan de rand van de Randstad, delen we daarom graag onze werk- en vergaderruimtes. Interesse? Stuur dan een e-mail of bel met 078-6446888.

De Bank van Noppes

Ook in Gorinchem hebben we gratis werkruimte beschikbaar. Midden in deze historische vestingstad is De Bank van Noppes gevestigd waar u gemakkelijk kunt afspreken met een klant, even kunt bellen of een paar uur kunt werken.

De bank is een maatschappelijk initiatief dat door ons wordt ondersteund. Het is een ontmoetingsplaats waar wordt gewoond, gewerkt, vergaderd, gekookt en voor elkaar wordt gezorgd. Zo ontstaat verbinding waarbij ruimte voor elkaar centraal staat. Parkeren levert op beide locaties geen problemen op en kan praktisch naast de deur.
Lijkt het u iets? Stuur dan een e-mail naar de bank. We kijken naar u uit.

red wire mobile red wire small red wire big