Skip to main content

Video: Quality Pop-Up werken met Rapportages en Dashboards lokt kwaliteitsexperts naar GeoFort

Werken met rapportages en dashboards inrichten, deze kwaliteitsthema’s lokten 2 april 2019 ruim 60 kwaliteitsprofessionals naar onze Quality Pop-Up in het Gelderse GeoFort.

Videoproductie David Anker

Werken met rapportages en dashboards inrichten, deze kwaliteitsthema’s lokten 2 april 2019 ruim 60 kwaliteitsprofessionals naar onze Quality Pop-Up in het Gelderse GeoFort.

Via presentaties, interviews met deskundigen en vraag-maar-raak sessies werden de bezoekers op de hoogte gebracht van de mogelijkheden die ManualMaster aanreikt op dit gebied.

Veel mogelijkheden

Johan de Rooij, salesmanager bij ManualMaster, nam zijn gehoor mee naar de voordelen die het maken van rapportages binnen een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) oplevert.
En dat zijn er nogal wat afgaande op de reacties van zijn toehoorders. ‘Het is overweldigend wat er allemaal met ManualMaster kan’, aldus kwaliteitsmedewerker Sanne Paats.

Dashboard als toegangspoort

Rudy van de Leemput is als consultant bij EBNF gespecialiseerd in het inrichten en vormgeven van dashboards in KMS-systemen. Hij legde in een interview het belang daarvan uit. Een eenvoudig en overzichtelijk ingericht dashboard speelt een cruciale rol bij het gebruik van een KMS.

Het moet functioneren als gebruiksvriendelijke toegangspoort tot een systeem waardoor het bedrijfsbreed uitnodigt om ermee aan de slag te gaan. ‘Ik heb veel van Rudy opgestoken’, reageerde KMS-adviseur Mathieu Speklé.

Kennisdeling

De kwaliteitsexperts deelden onderling hun kennis en ervaring tijdens de vraag-maar-raak sessies, lunch en rondleiding door het inspirerende GeoFort. Het maakte de Quality Pop-Up tot een leerzaam event.

productie The Content Room

red wire mobile red wire small red wire big