Skip to main content

‘In- en externe klachten efficiënt registeren en afhandelen’

Esther van Andel, business unitmanager bij Eurofins KBBL, ging op zoek naar een kwaliteitssysteem waarmee haar team kwaliteitszorg kon verbeteren. Het oog viel op ManualMaster.

De toepassingen Documentmanagement, WebForms, Risicomanagement en Q-Learning bieden de organisatie een tool om alle registraties te inventariseren en te beheren. ‘Ze maakt ons kwaliteitssysteem compleet,’ zegt Esther.

Het kwaliteitshandboek van de Eurofins laboratoria is in ManualMaster opgeslagen. Het weerspiegelt de ISO 17025 norm en wordt in zijn geheel beheerd met onze applicatie.

Klachten voorkomen

Met WebForms zijn verschillende efficiënte webformulieren gebouwd. Esther: ‘Klachtformulieren helpen ons met het snel en effectief registeren en afhandelen van in- en externe klachten. De WebForms zorgen voor inzicht in wat is misgegaan. Ze helpen klachten te voorkomen en laten zien of de klant is geïnformeerd over de afhandeling van hun klacht.’

Het systeem stelt van de data automatisch rapportages samen, die visueel worden ondersteund door diagrammen en grafieken. De rapporten tonen real-time hoe de vorderingen van genomen maatregelen verlopen.

De applicatie Q-Learning wordt ingezet om medewerkers qua kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Lees meer: Uitgebreide en waardevolle input voor management reviews en interne audits

Naar onze producten

Onze klanten

red wire mobile red wire small red wire big