Skip to main content

Kwaliteitsprofessionals over hun Personal Upgrade Training: ‘Een leerzame ervaring’

De eerste Personal Update Training (PUT) zit er op. Gebruikers van ManualMaster Starling kwamen vanuit heel het land naar Papendrecht om hun kennis van onze software voor kwaliteitsmanagement bij te spijkeren.

De kwaliteitsprofessionals lieten zich onder meer bijpraten over de nieuwe functionaliteiten van ManualMaster. De deelnemers mochten zelf ieder twee onderwerpen indienen waarover ze geïnformeerd wilden worden. Hun inbreng vormde de basis van de training.

Meer weten over functionaliteiten

Trainer Arjan van der Gouwe over zijn eerste PUT-ervaring. ‘De kwaliteitsprofessionals wilden vooral meer weten over de module WebForms waarmee je op eenvoudige en slimme wijze digitale formulieren aanmaakt, de functionaliteiten Lezen en Begrijp, de mogelijkheden voor het inrichten van het dashboard en hoe het notificatiesysteem van ManualMaster werkt. De vragen werden punt voor punt behandeld.

De insteek van de PUT kan verschillend zijn. Arjan: ‘Tijdens de eerste PUT waren er veel deelnemers die heel intensief met ManualMaster werken. Maar het deelnemersveld kan ook bestaan uit personen die gewoon wat meer willen weten over onze software. Die zien dat er veel kan met ManualMaster en vragen zich af of ze de afgelopen jaren iets hebben gemist. Ze kunnen dan worden bijgepraat en zelf bekijken hoe ze dit in hun organisatie en applicatie vormgeven.’

Makkelijk en intuïtief

Tijdens de training wordt expliciet gewezen op het ManualMaster forum waar gebruikers puntenlijsten en whitepapers kunnen vinden en raadplegen, zodat ze zelf informatie kunnen inwinnen. Arjan: ‘We willen ManualMaster voor gebruikers zo makkelijk en intuïtief mogelijk maken. Als je wilt dan kan je jezelf voorzien van de juiste informatie over nieuwe functionaliteiten die de afgelopen tijd beschikbaar zijn gekomen en hoe ze werken. Als je er dan nog niet uitkomt, wordt het misschien tijd om het via de PUT aan te pakken.’

Aan het einde van de training is de PUT geëvalueerd. De algemene reactie luidde: ‘Het was een interessante  dag, waar we veel hebben geleerd.’ Sommige deelnemers zouden graag een PUT willen bijwonen specifiek geënt op WebForms.

red wire mobile red wire small red wire big