Skip to main content

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2020 gaat online

Donderdag 5 November 2020 is het zover, de vierde editie van ons ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement. We zijn opnieuw te gast in Theater Peeriscoop in Gorinchem.  

Het wordt een ander kennisevent dan u als kwaliteitsprofessional van ons gewend bent. Rekening houdend met alle nodige maatregelen wordt het congres gestreamd via YouTube. Dus dit jaar geen volle zaal met publiek. Maar U kunt weer een inhoudelijk en inspirerend programma verwachten gericht op actuele kwaliteitsthema’s.
(lees verder onder foto)

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2019

Gezellige drukte op het congres in 2019.

We zijn blij dat we de volgende sprekers mogen ontvangen.

Jan Tjerk Boonstra

Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, performance en talent management, organisaties, mensen wendbaar maken en professionalisering van HR(M). Jan Tjerk gaat in op de noodzaak van organisaties om wendbaarder, sneller lerend en veranderbaar te worden. 

Jistke Kramer

Corporate antropoloog Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten.

Johan de Rooij

Johan de Rooij is verantwoordelijk voor de salesorganisatie van ManualMaster en is daarmee nauw betrokken bij de visie op de verdere ontwikkeling van ons product. Hij geeft een kijkje in de laatste ontwikkelingen met als belangrijkste thema Q-Learning, leren vanuit het kwaliteitsmanagement systeem. Waarom vanuit daar, wat betekent dat en hoe ziet het eruit?

Cultureel musicoloog en percussionist Gijs Anders van Stralen uit Gorinchem zorgt voor de muzikale omlijsting.

red wire mobile red wire small red wire big