Skip to main content

Vier vrijkaarten voor het Auditing Network Event 2020

Of het Auditing Network Event dit jaar ook daadwerkelijk op donderdag 1 oktober doorgaat, vernemen wij pas  25 september. Toch hebben we via de organisatie vier vrijkaarten beschikbaar en die delen we graag met geïnteresseerden. Om zo’n kaart in bezit te krijgen, hoeft u alleen even contact met ons te zoeken via info@manualmaster.com of bel 078-6446888. Klanten van ManualMaster gaan voor. Dat wil niet zeggen dat we u geen kaart gunnen als er nog één beschikbaar is.

Kwaliteitsmanagement, de stand van zaken

Fred Vahlkamp, één van de twee oprichters van ManualMaster houdt tijdens het event een lezing over de actuele stand van zaken binnen kwaliteitsmanagement. Fred vertelt vanuit zijn hart en persoonlijke ervaringen  en niet vanuit het boekje. Al komt er in zijn verhaal wel een boek voor over auditing. Hoe leg je beweging vast, over de spanning tussen bewegen, vastleggen en de autonomie van het individu in het geheel.

Risicomanagement centraal

Wij zijn op het event aanwezig met een stand. Daar kunt u kennismaken met onze software en ervaren hoe onze klanten die in de praktijk toepassen. Het werken met risicomanagement als integraal onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem staat daarbij centraal. Kom kijken hoe u in één oogopslag kunt zien waar uw risico’s zich bevinden, hoe deze zijn ingeschat, welke maatregelen er zijn getroffen en wat het verwachte resultaat is van die maatregelen. Auditing op risico’s ligt hiermee binnen handbereik.

Skills van een goede auditor

Tijdens Auditing Network Event passeert een scala aan onderwerpen de revue: machine learning, proces mining, kunstmatige intelligentie, gamification. Wat kunt u hiermee als auditor? Geïnteresseerd? We zien u graag op 1 oktober in Veldhoven.

red wire mobile red wire small red wire big