Skip to main content

SAAI

We zoeken een (S)upervisor die (A)anhaakt bij de eerste gebruikerstesten van (A)rtificial (I)ntelligence. En dat is natuurlijk allesbehalve saai!

Op 25 April 2024 komt de eerste functionaliteit van Artificial Intelligence in onze software ter beschikking. Met behulp van een setting kunt u deze optie in- en uitschakelen. Schakelt u de functionaliteit in, dan kunt u kennis maken met onze “sandbox”. Als we het platslaan, dan betreft het eigenlijk een intelligente importmogelijkheid. U sleept één of meerdere documenten richting de sandbox, ons systeem maakt deze zo ver als mogelijk gebruiksgereed en na uw interventie kunt u de documenten richting het formele documentsysteem promoveren. Uw documenten worden dus als het ware voorbereid op deelname aan het systeem.

Het hele proces verloopt met interne tools, zonder enige tussenkomst van derde partijen. Alle data blijft dus volledig binnen de systemen waarmee u al werkt. U kunt dus rustig met uw ochtendkoffie het programma opstarten, alles ziet er hetzelfde uit als de dag ervoor. Onze AI-tool is een aanvullende functionaliteit die u ondersteunt in documentbeheer en neemt geen zelfstandige beslissingen!

Tijdens de Spring Release Events op verschillende plekken in ons land en in België kunt u natuurlijk kennismaken met deze functionaliteit. Daarnaast zijn we dus op zoek naar SAAI. Bent u geïnteresseerd om samen met twee tot vier andere administrators van verschillende bedrijven met ons mee te denken over de verdere ontwikkelingen van AI, dan horen wij dit graag! We zoeken maximaal vijf kandidaten die zo af en toe met ons in gesprek gaan over ideeën en onze vorderingen kunnen zien. Laat het ons weten via info@manualmaster.com, alvast bedankt.

red wire mobile red wire small red wire big