Skip to main content

Maak kennis met ManualMaster op het SKML Congres

Dinsdag 7 juni presenteren wij de mogelijkheden van ManualMaster – onze software voor kwaliteitsmanagement – op het congres van de Stichting Kwaliteitsbewaking Medische Laboratoriumdiagnostiek (SKML). De organisatie heeft als doel het bevorderen van de kwaliteit van medisch laboratoriumonderzoek in het kader van diagnostiek en behandeling.

Experts in het veld vertellen onder andere over het verloop van kwaliteitswaarborging in deze fase van onderzoek. Ook kunt u ons tijdens dit event spreken over de betekenisvolle rol van ManualMaster in dit proces.

Risico-, klachten- en auditmanagement

Zo kunnen diverse functionaliteiten en modules van onze applicaties bijdragen aan de veiligheid in laboratoria. Van micro-learning tot incidentmanagement met PDCA. Op veel vlakken in het lab is namelijk winst te behalen in efficiëntie, zoals in het verlagen en onder controle houden van risico’s. Dit kan bijvoorbeeld met de functionaliteit Risicomanagement .

Ook de onderdelen procesmanagement, normenbeheer, QA registraties, klachten- auditmanagement helpen het kwaliteitsmanagement in uw lab up-to-date te houden. Daarnaast leidt ManualMaster uw werknemers op vanuit het kwaliteitssysteem. Wij noemen deze manier van intern opleiden Q-Learning, een combinatie van kwaliteitssysteem en learningsysteem.

Wilt u meer weten over ManualMaster en kwaliteit in het lab? We verwelkomen u graag in onze stand tijdens het SKML Congres op dinsdag 7 juni.

Lees hier hoe Het Waterlaboratorium onze software inzet en ervaart.
Lees hier meer over het congres.

Onze producten

Onze klanten

red wire mobile red wire small red wire big