Skip to main content

Transparantie de weg naar duurzaamheid

Wij merken dat steeds meer van onze klanten de behoefte hebben om informatie uit te wisselen in de keten. Dit zien wij door de toenemende inzet van ManualMaster als communicatieportal tussen leveranciers en afnemers. Daarbij worden bijvoorbeeld productspecificaties uitgewisseld, leveranciersaudits uitgevoerd of andere relevante data met elkaar gedeeld.

Deze ontwikkeling is ook zichtbaar bij ons zusterbedrijf Certifeye, die recent hun blik op ketenvorming in de bloemen- en plantenbranche hebben gedeeld. Hoe borg je kwaliteit door de keten heen, welke informatie kan gedeeld worden en hoe weet men welke informatie valide is? Deze vragen zijn cruciaal in de sector waar kwaliteit en duurzaamheid van geleverde diensten en producten centraal staan.

Lees hier het volledige artikel van Fred Vahlkamp

Wilt u meer weten over de kwaliteit in de keten en de toekomst hiervan? Op 9 juni organiseren wij in samenwerking met Certifeye een event met dit thema in de spotlight! De sprekers nemen u zowel vanuit praktijk als de wetenschap mee in de ontwikkelingen in de planten- en bloemenbranche.

Lees hier meer over de Quality PopUp, of meld u direct aan.

red wire mobile red wire small red wire big