Skip to main content

Validatiebijeenkomst: het gebruik van ManualMaster in een streng gereguleerde omgeving

Donderdag 11 februari 2021 organiseren we weer een bijeenkomst voor gebruikers die ManualMaster inzetten binnen een gevalideerde omgeving.

In de afgelopen updates van ManualMaster hebben we verschillende aanpassingen gedaan rondom beveiliging, traceerbaarheid en aantoonbaarheid. Ook in de toekomstige updates zijn we voornemens om ManualMaster verder uit te breiden met functionaliteit die u ondersteunen tijdens het werken met ManualMaster in een streng gereguleerde omgeving. De wijzigingen in de software t.a.v. de GxP compliance en 21 CFR Part 11, de gevolgen voor u als organisatie bij de installatie en migratie en de discussie rondom functionaliteit zoals WebForms, Q-Learning, ACC en het tonen van real time informatie op het MM Web, komen aan bod.

fda approved

Om aan te geven dat dit onderwerp altijd op onze radar staat, hebben we alvast een tweede bijeenkomst gepland. Ook dinsdag 14 september 2021 komen we bij elkaar om over dit onderwerp door te praten, te evalueren en samen kennis te delen.

De bijeenkomst van 11 februari aanstaande wordt online georganiseerd. We starten om 09.30 uur en ronden uiterlijk 12.30 uur af. Wanneer u aan deze online bijeenkomst wilt deelnemen, kunt u zich hieronder inschrijven. Graag tot ziens op 11 februari!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

red wire mobile red wire small red wire big