Skip to main content

Rapportages en grafieken

Uw organisatie en de wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Het belang van actuele data, zodat u snel kan bijsturen, is dus groot. Het analyseren van uw gegevens wordt met de dag complexer, de hoeveelheid gegevens die verwerkt moet worden en het aantal relevante gegevensbronnen om te overwegen is sterk toegenomen. Uw ManualMaster systeem genereert veel informatie en voordat u het doorheeft ziet u door de bomen en bos niet meer. Tegelijkertijd hebben gebruikers hun verwachting over de kwaliteit van rapporten: een professioneel ontwerp, beveiliging van gegevens en persoonlijke informatie zodat de relevante data direct beschikbaar is. ManualMaster biedt in de basismodule handige tools om krachtige, dynamische, beveiligde en persoonlijke rapporten real-time te tonen. U houdt grip op de voortgang, kunt direct bijsturen en krijgt zicht op trends en kritische punten.

Vraag een demo aan

Overzichten

Overzichten van uw document– of procesmanagementsysteem, van uw risico’s en van al uw QA-registraties zijn in een handomdraai te genereren. Standaard voorziet het systeem u van de meest voorkomende overzichten, maar u kunt deze aanpassen naar uw wensen.

Een overzicht van openstaande acties, documenten die de komende periode herzien moeten worden of de statistieken van het gebruik van uw systeem zijn als basiselement aanwezig.

Beveiligd

De toegang is per persoon, functie, rol of afdeling instelbaar. Voor het gehele overzicht, maar zelfs ook voor kolommen en rijen van een overzicht. Een manager ziet dus zo bijvoorbeeld alleen de acties van zijn/haar afdeling en de kolom met gevoelige gegevens is afgeschermd.

Door overzichten in een document (met versiebeheer) te gebruiken wordt ook hier de juiste informatie getoond op een beveiligde wijze. Uw informatie ligt dus niet zomaar op straat, u houdt controle over de beschikbaarheid van de juiste informatie, op het juiste moment, voor de juiste persoon.

Uw rapporten

Buiten de basisrapporten kent ManualMaster een volledige rapporten tool. Hierin kunt u over alle beschikbare data uit ManualMaster of zelfs uit andere systemen uw eigen rapporten genereren. Met uw eigen logo, afbeeldingen en ‘look & feel’.

Of u nu kiest voor tekst, grafieken, diagrammen of prestatiemeters, ManualMaster geeft u grip op de actualiteit.

Real-time en export

De rapporten kunt u real-time op de webportal van ManualMaster tonen, uiteraard controleert ManualMaster of de lezer de juiste toegangsrechten heeft. Bovendien kunnen de rapporten ook geëxporteerd worden naar PDF, CSV of in MS Word zodat u ze intern of extern kunt delen.

U bepaalt wie welk rapport kan inzien. De data wordt zo overzichtelijk getoond aan de juiste personen. Inzicht, up-to-date en overzicht als gevolg.

Onze klanten

Verhalen uit de praktijk

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big