Skip to main content

Spring Release Event Noord – De Schiphorst

21mei10:0016:00Spring Release Event Noord – De Schiphorst

Evenement details

Ook dit voorjaar presenteren wij u met trots de allernieuwste release van ManualMaster Trevally.

Op welke locatie ontdekt u wat de update voor u in petto heeft? Tijdens de events in Nederland én Vlaanderen wordt u volledig voorbereid om aan de slag te gaan met de Spring Release van 2024. Bekijk hier de Spring Release Eventpagina.

Wat staat er op het programma?

 • Spring Release update – Ons team laat u de nieuwste functionaliteiten van ManualMaster Trevally zien. Wat betekenen de updates voor uw systeem en welke processen verlopen nu efficiënter? Ook presenteren wij onze AI-tool ter ondersteuning van uw documentbeheer.
 • ManualMaster Trevally gebruiker aan woord – Op elke locatie presenteert één van onze ervaren softwaregebruikers hun systeem. Ontdek hoe uw vakgenoten hun systemen hebben ingericht, hoe zij ManualMaster Trevally inzetten om specifieke struikelblokken op te lossen, en raak geïnspireerd door de vele toepassingen van de software!
 • Q&A met ManualMaster – Ons team staat voor u klaar om alle vragen over de Spring Release te beantwoorden. Heeft u iets in de ochtendsessie gehoord waar u graag meer toelichting over krijgt? Of wilt u even sparren met andere bezoekers over een bepaald onderwerp? Zo leert u niet enkel van onze experts, maar ook volop van elkaars ervaringen.

Tijd & Locatie

De Havixhorst
21 Mei (Dinsdag)
Inloop: 10:00
Hoofdprogramma: 10.30 – 16:00
Schiphorsterweg 34-36 7966 AC
De Schiphorst

Parkeergelegenheid

U kunt uw auto kosteloos parkeren op het terrein van de Havixhorst. Komt u met het openbaar vervoer? Dan stapt u uit bij het station van Meppel en kunt gebruik maken van buurtbus 592. Deze rijdt elk uur en stopt direct voor de deur.

Meld u direct aan via het onderstaande formulier:  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Naam*

  Organisatie

  Email*

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 9) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Toon meer

  Tijd

  21 mei 2024 10:00 - 16:00(GMT+02:00)

  Locatie

  De Schiphorst

  Schiphorsterweg 34-36 7966 AC

  Routebeschrijving

  red wire mobile red wire small red wire big