Skip to main content

Spring Release '24

Ook dit voorjaar presenteren wij u met trots de allernieuwste release van ManualMaster Trevally.

Op welke locatie ontdekt u wat de update voor u in petto heeft? Tijdens de events in Nederland én Vlaanderen wordt u volledig voorbereid om aan de slag te gaan met de Spring Release van 2024.

Wat staat er op het programma?

  • Spring Release update – Ons team laat u de nieuwste functionaliteiten van ManualMaster Trevally zien. Wat betekenen de updates voor uw systeem en welke processen verlopen nu efficiënter? Ook presenteren wij onze AI-tool ter ondersteuning van uw documentbeheer.
  • ManualMaster Trevally gebruiker aan woord – Op elke locatie presenteert één van onze ervaren softwaregebruikers hun systeem. Ontdek hoe uw vakgenoten hun systemen hebben ingericht, hoe zij ManualMaster Trevally inzetten om specifieke struikelblokken op te lossen, en raak geïnspireerd door de vele toepassingen van de software!
  • Q&A met ManualMaster – Ons team staat voor u klaar om alle vragen over de Spring Release te beantwoorden. Heeft u iets in de ochtendsessie gehoord waar u graag meer toelichting over krijgt? Of wilt u even sparren met andere bezoekers over een bepaald onderwerp? Zo leert u niet enkel van onze experts, maar ook volop van elkaars ervaringen.

Natuurlijk wordt u op elke locatie ook voorzien van een lekkere, gezonde lunch.

Bekijk hieronder meer details per locatie of ga direct naar onze inschrijfpagina.

Spring Release Event Vlaanderen - Antwerpen

Tijd & Locatie

Hotel Julien
28 Mei (Dinsdag) 10:00 – 16:00
Korte Nieuwstraat 24
2000 Antwerpen

Parkeergelegenheid

U kunt het beste parkeren bij openbare parkeergarages Meir, Handelsbeurs of Groenplaats. Deze bevinden zich op 3 minuten loopafstand van de locatie. Het dagtarief is €22-€27.

Sinds 1 februari 2017 is de volledige binnenstad van Antwerpen een Lage-emissiezone om ervoor te zorgen dat de lucht in de stad nog schoner wordt. De meest vervuilende auto’s zijn niet langer welkom in de stad. Controleer altijd uw voertuig met de controletool voordat u de lage-emissiezone betreedt.

Spring Release Event Noord - De Schiphorst

Tijd & Locatie

De Havixhorst
21 Mei (Dinsdag) 10:00 – 16:00
Schiphorsterweg 34-36 7966 AC
De Schiphorst

Parkeergelegenheid

U kunt uw auto kosteloos parkeren op het terrein van de Havixhorst. Komt u met het openbaar vervoer? Dan stapt u uit bij het station van Meppel en kunt gebruik maken van buurtbus 592. Deze rijdt elk uur en stopt direct voor de deur.

Spring Release Event Midden - Weesp

Tijd & Locatie

Het Plofhuis
30 Mei (Donderdag) 10:00 – 16:00
Uitermeer 3, 1381 HP
Weesp

Parkeergelegenheid

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het Plofhuis.

Spring Release Event Zuid - Haaren

Tijd & Locatie

ROOTS
14 Mei (Dinsdag) 10:00 – 16:00
Holstraat 3A, 5076 NL
Haaren

Parkeergelegenheid

U kunt gratis parkeren op het terrein van ROOTS.

red wire mobile red wire small red wire big