Skip to main content

ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement 2020 telt tot 10

Het ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement vindt donderdag 5 november 2020 plaats in/vanuit theater Peeriscoop in Gorinchem. Ter plekke hebben we voor onze deelnemers 10 zitplaatsen beschikbaar die we via loting zullen verdelen. Daarnaast zijn er oneindig veel online plaatsen, want met vier livestream camera’s brengen we kleur en inspiratie naar uw (thuis)werkplek. Geen pratend hoofd achter een webcam, maar een podiumoptreden met de gebruikelijke culturele twist.

Het programma bestaat zoals u van ons gewend bent weer uit actuele en kennisverrijkende kwaliteitsthema’s.

09:30  Start programma door dagvoorzitter Marceline Schopman

Voor de derde keer op rij verzorgt Marceline Schopman het dagvoorzitterschap van ons congres. Waarom? Omdat ze goed is in wat ze doet en wij met groot vertrouwen de bewaking van het programma, de aankondiging van de sprekers en de verbindingen tussen de lezingen aan haar overlaten. Met haar jarenlange ervaring als presentatrice van televisie- en radioprogramma’s en als regelmatig geboekte dagvoorzitter en gespreksleider van uiteenlopende bijeenkomsten levert Marceline een deskundige, professionele en onafhankelijke bijdrage.

09:45  Jan Tjerk Boonstra over Wendbaarheid van organisaties

Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, performance en talent management, organisaties, HRM en mensen wendbaar maken en professionalisering van HR(M). Jan Tjerk gaat in op de noodzaak van organisaties om wendbaarder en (sneller) lerend en veranderbaar te worden. Deze tijd en zeker de toekomst vraagt van mensen en organisaties aanpassingsvermogen en de wil en mogelijkheid om continu te leren en te verbeteren. Jan Tjerk neemt ons mee in de ontwikkeling naar dé organisatie waar dat allemaal ‘op zijn plaats valt’.

10:35 Jitske Kramer

Corporate antropoloog Jitske Kramer reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten.
Hoe kun je samenwerken met mensen die je leuk vindt, maar vooral ook met mensen die je niet zo leuk vindt. Jitske is een boeiende en inspirerende spreker. Zij is auteur van onder meer: Deep Democracy, Jam Cultures, Building Tribes en De Corporate Tribe.

11:35
Johan de Rooij


Johan de Rooij is verantwoordelijk voor de salesorganisatie van ManualMaster en is daarmee nauw betrokken bij de visie op de verdere ontwikkeling van ons product. Hij geeft een kijkje in de laatste ontwikkelingen met als belangrijkste thema Q-Learning, leren vanuit je kwaliteitsmanagement systeem. Waarom vanuit daar, wat betekent dat en hoe ziet het eruit?

12:40 Afsluiting programma

Bekijk de video van het congres 2019

 

 

 

 

red wire mobile red wire small red wire big